Dinamo a câștigat ”eternul derby”: Perovic a fost scos de pe teren cu ambulanța

Ultima actualizare:

    Slavko Perovic a fost lovit în fațăFoto: sportpictures.eu
Slavko Perovic a fost lovit în fațăFoto: sportpictures.eu

Programat în etapa cu numărul 25 a Ligii 1, ”eternul derby” a fost marcat de accidentarea gravă a dinamovistului Slavko Perovic. Lovit în faţă de Iulian Cristea (FCSB), atacantul s-a prăbușit pe teren, în minutul 44. Dinamo a câștigat cu 2-1 disputa cu FCSB, golurile fiind marcate de Sin (min. 37), din lovitură liberă, și Lazăr (61), respectiv Tănase (min. 45+9), din penalty.

În minutul 44, în momentul în care Slavko Perovic s-a prăbuși pe gazon, ca secerat, jucătorii celor două echipe au făcut semne disperate echipei medicale să intre pe teren. Două ambulanţe au ajuns foarte rapid la mijlocul terenul unde s-a produs accidentarea. Cu sângele curgându-i din nas, sârbul a părăsit terenul conştient, pe targă, fiind transportat la spital. El a fost înlocuit de Daniel Popa.Arbitrul Feşnic i-a arătat iniţial cartonaşul galben lui Cristea. Apoi a revenit asupra deciziei şi l-a eliminat pe jucătorul FCSB-ului.Meciul a fost întrerupt mai mult de cinci minute.

La pauză, Dinamo și FCSB au fost la egalitate, 1-1. Sin a marcat în minutul 37, din lovitură liberă, iar Tănase a egalat în minutul 45+9 dintr-un penalty acordat după ce Ioan Filip l-a luat în braţe pe Planici  în careu la un corner al FCSB. În minutul 62, V. Lazăr a marcat golul victoriei dinamoviste, trimițând în poartă, din şapte metri, balonul centrat pe jos a lui Sorescu.

Eșecul face ca FCSB să coboare pe locul 3, la 6 puncte în urma CFR-ului și la 3 de Craiova.  

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net