Dinamo a continuat seria achizițiilor jucătorilor străini care ar trebui să salveze situația unei echipe aflată în criză clară.


Directorul sportiv Rufo Collado a anunţat, prin intermediul site-ului oficial, că Dinamo a ajuns la un acord cu fotbalistul Alexander David González, component al primei reprezentative a statului Venezuela, ultima oară la Club Deportivo Mirandes, pentru transferul la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Fundaş dreapta, născut pe 13 septembrie 1992, acesta va sosi la Bucureşti pentru a efectua testele medicale şi pentru a semna un contract cu clubul ”alb-roşu”. Jucătorul de 27 de ani a mai evoluat la Caracas, Young Boys Berna, FC Aarau, FC Thun, Huesca şi Elche. El are 43 de selecţii în echipa naţională. De când Dinamo a intrat pe mâna spaniolilor, au mai venit la echipă Ismael Lopez Blanco, Adam Nemec, Janusz Gol şi Vlad Achim.

În primele două etape ale actualului campionat dinamoviștii au înregistrat un egal, 1-1 cu Hermannstadt, acasă, și o înfrângere, 0-1 în deplasare, cu Chindia Târgoviște.

 
 
Loading...