Dinamo încă visează la play-off

Ultima actualizare:

    Nemec s-a accidentatFOTO: Sportpictures.eu
Nemec s-a accidentatFOTO: Sportpictures.eu

Au probleme financiare cât toate celelalte formații din Liga 1 la un loc, dar nu renunță la visul de a prinde play-off-ul. Dinamoviștii au încheiat la egalitate, 0-0, sâmbătă seară cu Sepsi, sunt la 7 puncte de ultimul loc calificant în faza superioară a competiției, dar încă mai speră.

Speranța moare ultima, iar ”câinii” știu cel mai bine asta. Cu șapte etape înainte de finalul sezonului regulat ei au de recuperate 7 puncte până la locul 6, diferență care se poate mări la 8 dacă Botoșani nu va pierde azi cu Gaz Metan. Chiar dacă șansele de calificare în play-off sunt de domeniul fantasticului, jucătorii dinamoviști încă mai speră. ”Aș fi preferat să câștigăm azi. Ei au o echipă bună, agresivă. Au stat bine în apărare, nu ne-au dat mari șanse azi. Nici terenul nu ne-a ajutat. Mai sunt șapte etape, mai sunt puncte în joc, luptăm până la final, cât există șanse matematice. Eu sunt optimist până la final”, a declarat, după meci, Paul Anton.

Fundaș central în remiza cu Sepsi, Ricardo Grigore a vorbit în aceeași notă: „Nu știu ce să zic, băieții au putut să alerge și azi, a fost o săptămână de foc, cu meciuri din trei în trei zile, dar eu zic că ne-am descurcat bine. Normal că ne gândim la play-off, de asta jucăm”, a spus el.

Ceva mai cu picioarele pe pământ, antrenorul Ionel Gane spune că el și elevii săi vor lua fiecare meci pe rând, iar la final, când se va trage linie, vor vedea dacă și-au îndeplinit sau nu visul, căci asta este, un vis. ” Efortul nostru a fost maxim, am avut multe meciuri în ultimele zile. Rezultatul e echitabil, a fost un meci de luptă, cu o echipă bună. N-au fost multe ocazii, am avut şi noi o situaţie în a doua repriză. Nu ştiu de ce nu ne-ar ajuta acest punct. Sigur, aş fi preferat trei, pentru că am jucat acasă. Dar mai sunt meciuri”, a declarat tehnicianul.

Acum, pe lângă preocuparea pregătirii partidei cu Astra, de săptămâna viitoare, antrenorul mai are o problemă: cu cine să-l înlocuiască în atac pe vârful slovac Adam Nemec. Acesta a părăsit terenul accidentat în minutul 79 și toată lumea speră ca atacantul să aibă doar o contractură musculară, nu o ruptură. ”Sper că e doar o contractură, nu leziune musculară. Mi-a făcut semn că poate juca în continuare, înainte să-l schimb. Se întâmplă, mai ales în condiţiile astea grele, iar el dă totul pe teren”, a spus Gane.

Conform gsp.ro, Nemec ar avea o leziune fibrilară, care se tratează printr-o pauză de o lună, adică va reveni pe teren abia în faza a doua, în play-out sau în play-off.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net