Dinamo a încheiat campionatul pe cel mai slab loc din istorie

Ultima actualizare:

    Dinamo a incheiat un sezon dezamăgitorFOTO: Sportpictures.eu
Dinamo a incheiat un sezon dezamăgitorFOTO: Sportpictures.eu

Dinamo a încheiat dezamăgitor cel mai trist sezon din istoria clubului. Rezultatul de egalitate, 0-0, înregistrat în ultima etapă, pe propriul teren, cu FC Voluntari, a aruncat echipa pe locul 3 în clasamentul play-out-ului, adică pe 9 în ierarhia generală a Ligii 1.

Adus la Dinamo în finalul toamnei, pentru a salva un club aflat în derivă, antrenorul Mircea Rednic nu a reușit decât să afunde și mai tare echipa, în ciuda celor 18 jucători transferați cu surle și trâmbițe. Așa cum ne-a obișnuit, tehnicianul spune din nou că fotbaliștii sunt de vină pentru prestația lamentabilă, așa că în această vară vor veni alții… ”E pozitiv că n-am retrogradat. Dar au fost şi lucruri bune. Nu mai putem să facem nimic, a fost un sezon slab. Vorbesc despre rezultatele din ianuarie, când au venit jucători noi, au fost mult mai bune. Am lucrat cu jucători pe care nu i-am adus eu, din ianuarie am adus mulţi jucători... Este un loc ruşinos. Dar la anul lucrurile vor arăta altfel. Suntem în discuţii avansate cu câţiva jucători, va fi alt buget. Va trebui să mă adaptez”, a declarat tehnicianul dinamovist.

Rednic este decis să schimbe și staff-ul tehnic, nu doar jucătorii: ”Voi schimba tot staff-ul tehnic. În afară de Silviu Ion, restul toţi vor pleca.  Şi ”Tutankamon” (n.r. Mihăescu) o să plece, toată lumea pleacă. El o să rămână în cadrul clubului, dar vom face schimbări. Nu am vrut să schimb când am venit, am continuat cu aceeaşi echipă, eu vreau să vin cu echipa mea”, a mai spus antrenorul dinamovist.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net