Dinamo a învins pe Rapid în primul amical al celor două formații

Ultima actualizare:

    Dinamovistul Perovic a adus victoria în fața Rapidului în amicalul de la SăfticaFOTO: Octavian Cocolos Photography
Dinamovistul Perovic a adus victoria în fața Rapidului în amicalul de la SăfticaFOTO: Octavian Cocolos Photography

Dinamo și Rapid au jucat ieri, la baza ”câinilor” de la Săftica un prim amical după întreruperea campionatului, în martie.

Dinamo s-a impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Perovic, în minutul 59. Conform paginii de Facebook a rapidiștilor, acesta a marcat printr-o lovitură de cap, după un corner. Acesta a fost primul meci disputat de ambele formații după întreruperea cauzată de pandemie și acest lucru s-a văzut în exprimarea din teren. ”Nu au jucat Moldoveanu, Fara, Ehmann. În rest, tot lotul s-a rulat. A fost primul meci, se vede că lipsește puțin ritmul. E normal, ușor, ușor trebuie să ne punem pe picioare. E clar că nu vor fi pregătiți din punct de vedere fizic 100%, dar asta e”, a spus team-managerul dinamoviștilor, Ionel Dănciulescu, pentru Digi Sport.

Meciul s-a disputat în condiții stricte de izolare, la partidă având voie să asiste doar câțiva membri din staff-urile celor două echipe. De asemenea, toată lumea care a intrat în bază a fost testată. Partida, care a fost prima pe băncile tehnice ale celor două echipe pentru ambii antrenori, Adrian Mihalcea (Dinamo), respectiv Dan Alexa (Rapid) nu a avut arbitri, fiind condusă la centru de secundul giuleștenilor, Ștefan Grigorie.

Dinamo a început în formula: Straton – Kostrna, M. Popescu, R. Grigore, Sin – I. Șerban, I. Filip – Ahmed Bani, Montini, Sorescu – D. Popa.

Rapid a început în formula: Popa – Voicu, Iacob, Mallo, Copaci – Lazăr, Djuric – Crețu, Alami, Drăghiceanu – Hlistei.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net