Dinamo joacă duminică prima finală din cele 8 pentru supraviețuire

Ultima actualizare:

    Dinamo e obligată să învingă pe SepsiFOTO: Sportpictures.eu
Dinamo e obligată să învingă pe SepsiFOTO: Sportpictures.eu

Dinamo începe cele mai dificile 6 săptămâni din istoria sa. Situată pe penultimul loc în clasament, fosta multiplă campioană a României are de disputat 8 meciuri ca 8 finale dacă vrea să supraiețuiască în Liga 1. Prima dintre ele are loc duminică, acasă, cu Sepsi.

Niciodată în istoria sa Dinamo nu a mai fost atât de jos din toate punctele de vedere cum este acum. Echipa a ajuns pe penultimul loc în clasament, direct retrogradabil – e adevărat, cu două meciuri mai puțin disputate decât restul. Patronul spune că nu mai vrea să audă de formație, jucătorii sunt neplătiți, iar inima clubului, suporterii, nu pot veni la meci să-și împingă favoriții spre victorie. Mai mult, coronavirusul magazionerului a dat peste cap toată pregătirea făcută de Adrian Mihalcea, jucătorii fiind obligați să stea izolați pe la casele lor timp de o săptămână înainte de a reveni la antrenamente, vineri. Cu doar două zile de pregătire, ei trebuie să întâlnească echipa clasată pe locul secund în play-out, Sepsi, o formație care chiar dacă nu a avut cele mai bune rezultate în primele două etape (1-1 cu Hermannstadt și 1-2 cu Voluntari, ambele acasă) pornește totuși ca favorită pe stadionul din Șos. Ștefan cel Mare.

Atuul dinamoviștilor ar putea fi reprezentat de debutul lui Adrian Mihalcea ca antrenor, un tehnician care în ultimele trei mandate ca principal, la Dunărea Călărași, UTA și CS Mioveni a obținut mereu victorii în primul meci disputat. El are avantajul că și-a văzut la lucru adversarii și poate pregăti o tactică prin care să-i surprindă, pentru că victoria este singurul rezultat la care se gândesc ”alb-roșii”.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net