Dinamo joacă ultimul meci cu rezervele! «Mulţi jucători sunt deja în vacanţă»

Ultima actualizare:

    Flavius Stoican
Flavius Stoican

Flavius Stoican a anunţat că echipa sa şi-a atins obiectivul în acest sezon, clasarea pe un loc care să-i permită participarea în Liga Europa, şi de aceea în partida de miercuri contra celor de la FC Botoşani vor apărea în primul 11 al "câinilor" mai mulţi tineri de la Dinamo II şi cei care au fost mai mult rezervă.

"Sunt mai mulţi jucători care au jucat mai mult în acest sezon, care şi-au făcut treaba pentru Dinamo şi era normal ca ei să aibă câteva zile în plus de vacanţă, mai ales că ne-am atins obiectivul. Dinamo nu este în vacaţă, mai e un meci oficial în care vreau să-i văd la lucru şi pe jucătorii care au evoluat mai puţin. Vreau de asemenea să dau şansa şi unor tineri care sunt la clubul nostru să joace. Eu am încredere că vor ajunge fotbalişti buni", a declarat Stoican.

Cătălin Munteanu va pleca

Tehnicianul dinamovist a mai spus că va întări lotul pentru noul sezon,d ar vor fi şi jucători care vor pleca de la Dinamo: "A fost o tensiune mare în acest sezon, am încercat împreună cu jucătorii să o gestionăm. După meciul de la Botoşani vom încerca să ne consolidăm un grup care să ne facă mândri pentru anul viitor. Lui Cătălin Munteanu îi expiră contractul cu Dinamo, am discutat cu el şi îşi doreşte că mai joace cel puţin un an de zile, dar la Dinamo contractul lui a luat sfârşit. Când vor fi oferte concrete pentru Rotariu vor fi analizate, totul depinde doar de el".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net