Dinamo, lider la «bombe sexy»

Ultima actualizare:

    Luka Maric este noua  achiziţie a lui Dinamo  şi evoluează pe  postul de fundaş
Luka Maric este noua achiziţie a lui Dinamo şi evoluează pe postul de fundaş

Croatul Luka Maric abia a semnat cu “roş-albii” şi o va aduce în curând lângă el pe Patricia, prietena sa fotomodel, pasionată de tatuaje şi fitness.

Luka Maric are 29 de ani, e cotat la 700.000 de euro pe site-ul specializat transfermarkt.de şi a venit în “Ştefan cel Mare” pentru a întări apărarea, mai ales că dinamoviştii s-au despărţit de Andrei Marc. Acum e în cantonamentul de la Săftica şi urmează să debuteze în meciul cu ASA, din etapa următoare. Până atunci, mai ales că există o pauză competiţională pentru ca naţionala să joace cu Muntenegru în preliminariile CM, vrea să găsească un apartament în Bucureşti.

Până îşi va găsi casa ideală va sta cazat la hotelul patronului Negoiţă, apoi o va chema pe iubita sa Patricia în Capitală. Cei doi au o relaţie destul de îndelungată, fata însoţindu-l inclusiv în Iran, el evoluând la Persepolis, până să vină la Dinamo ca liber de contract. Cert e că Maric are de ce să fie mândru, consoarta sa având mii de fani pe reţelele de socializare datorită pozelor “fierbinţi” pe care le postează. E înzestrată cu un chip angelic şi forme sexy, are şi câteva tatuaje, unul mare pe spate, un altul pe umăr, dar şi iniţialele fotbalistului la încheietura mâinii stângi. Blonda se laudă cu vacanţele petrecute alături de Luka, cu pozele de la plajă sau din cluburi. E pasionată de fitness şi cu siguranţă va atrage toate privirile atunci când va fi în tribune pentru a-l urmări pe Maric în tricoul alb-roşu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net