«Dinamo nu ne bate mai rău decât Roma!»

Ultima actualizare:

Candidată sigură la retrogradare după o promovare venită neaşteptat, doar pentru că Poli Timişoara n-a primit licenţa, severinenii au încercat să-şi organizeze câteva partide de ferificare tari, care să-i obişnuiască pe jucători cu nivelul Ligii I.

Ultimul dintre ele a fost chiar cu italienii de la AS Roma, căreia trupa lui Marian Bondrea i-a făcut faţă cu brio. Acest lucru le dă încredere jucătorilor, majoritatea fără experienţă, că pot face faţă în campionat.

„Am încercat să nu repet greşelile altor echipe care promovează şi imediat transferă jucători de la echipele cărora le-au luat locul. Mă voi baza pe băieţii care au dus echipa în prima ligă, plus câţiva jucători care n-au avut loc la alte echipe, dar tot tineri. Cu Dinamo va fi foarte greu, pentru că mi se pare o echipă în formă, dar am încredere că nu vom pierde. Dacă AS Roma, cu prima echipă, ne-a bătut doar cu 2-0, nu cred că Dinamo va mătura cu noi pe jos", a afirmat Marian Bondrea, tehnicianul care n-a mai antrenat în Liga I de şapte ani.

Dănciulescu dă piept cu omul care l-a creat

CS Severin - Dinamo va fi şi un duel între profesorul Marian Bondrea şi elevul Ionel Dănciulescu. Puţină lume îşi mai aduce aminte că atacantul lui Dinamo a fost propulsat în fotbalul mare de Electroputere Craiova, unde a jucat între 1993 şi 1995, mare parte sub comanda lui Bondrea.

„Va fi o plăcere să mă reîntâlnesc cu Danciu. Am amintiri frumoase cu el de la Electro, dar şi de la Dinamo. De fapt, el e singurul jucător care a mai rămas în Ştefan cel Mare din acea echipă antrenată de mine în 1996", a afirmat acesta.

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net