Dinamo, pe urmele Stelei?

Ultima actualizare:

    Steliano Filip  şi colegii săi au  probleme şi pe  teren şi în afara luiFoto: Mediafax
Steliano Filip şi colegii săi au probleme şi pe teren şi în afara luiFoto: Mediafax

Dinamo nu are probleme doar pe teren, ci şi în culise! Fostul şef al „câinilor” Nicolae Badea, e proprietarul firmei ce deţine istoria clubului şi-l forţează pe Ionuţ Negoiţă să pluseze, altfel echipa riscă să rămână fără identitate.

Firma lui Badea, CS FC Dinamo e în insolvenţă, dar azi îşi va regla situaţia şi-l va chema la negocieri pe actualul finanţator. Dacă părţile nu se înţeleg, de la anul „câinii” vor trebui să folosească alt brand. În primăvara trecută, Negoiţă a devenit principalul acţionar al echipei, dar nu şi al istoriei lui Dinamo fiindcă Badea a păstrat ascuns faptul că tot ce e legat de brand, de la palmares şi până la siglă îi aparţin. Patronul de la Rin, prin SC Dinamo 1948 SA, a activat fără griji „trupa” în competiţii, dar acum se vede nevoit să negocieze cu duşmanul. De ce acum? Pentru că Badea şi-a băgat firma în insolvenţă, dorind să scape şi de datoriile astronomice pentru folosirea stadionului, dar de azi justiţia îl va repune în drepturi şi va trece la atac! Dacă Negoiţă nu acceptă, din 2015, dinamoviştii vor fi nevoiţi să apară cu alte culori pe teren şi meritele de până acum nu vor fi recunoscute. Cum şi firma lui Negoiţă e în insolvenţă, urmând ca la data de 17 decembrie instanţa să aprobe planul de reorganizare, rămâne ca până la sfârşitul anului să se finalizeze discuţiile.

Nicolae Badea
Nicolae Badea

Steaua este deja fără siglă

Rivalii de la Steaua au deja probleme şi au jucat meci cu Iaşiul fără a avea identitate, numele fiind acoperit, iar în dreptul echipei fiind trecut „FC Gazde”. Totul a pornit de la cei de la Clubul Sportiv, proprietarii de drept al folosirii a tot ce înseamnă Steaua, dar în urma negocierilor cu oficialii secţiei de fotbal s-a ajuns la o formă de a împăca părţiile. În ultimele două jocuri, în Europa şi Cupa Ligii, roş-albaştrii vor putea evolua fără probleme, dar de la data de 15 decembrie se reiau negocierile. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net