Bucureștenii au ratat Play-Off-ul, iar antrenorul Dusan Uhrin (52 de ani) ar putea pleca după derby-ul cu FCSB


Cu două etape înainte de finalul sezonului regular din Liga 1 s-a rezolvat una dintre necunoscute. În sensul că victoria (2-1) obținută de FC Botoșani cu Hermannstadt, luni, a făcut ca Dinamo să nu mai dețină șanse nici măcar matematic pentru a prinde Play-Off-ul. Și cum este pentru al treilea an la rând când se întâmplă asta, la gruparea bucureșteană nu este liniște. Astfel, potrivit gsp.ro,  antrenorul Dusan Uhrin și-ar fi făcut deja bagajele, acesta nereușind să mai țină în frâu grupul de jucători. Ipoteza plecării tehnicianului a fost infirmată, însă, de managerul general Florin Prunea, care a declarat la Digi Sport: "E stabilitate. Nu se pune problema ca Dusan Uhrin să plece sau să renunțe. Are contract ferm, de doi ani. Face o treabă bună. Eu sunt foarte mulțumit. Eu stau cu el de dimineața până seara, dar nu depinde numai de antrenor. Știți în ce condiții a venit el și a reușit totuși”. 
În ciuda acestor afirmații, Prunea a admis că la Dinamo există și jucători nemulțumiți: ”Mai răbufnesc jucătorii. Sunt mai pe blat, cum se zice, cei care nu joacă. Așa e peste tot. Și pe vremea mea a fost la fel. Nu e asta o problemă. E frustrare, supărare, mai ales că e greu să controlezi asta când ești tânăr”. Iar tocmai aceste afirmații au confirmat că n-a ieșit fum fără foc. 

O victorie cu FCSB nu salvează sezonul

Pe de altă parte, Prunea s-a referit și la derby-ul cu FCSB, programat duminică, la ora 20.00, pe Arena Națională: ”Băieții au șansa să bată FCSB. Cu toate că nu poți să ștergi tot sezonul, dar nu e ca un pansament că ai salvat sezonul. Acum e un meci numai și numai de orgoliu și numai pentru suporteri. Așa îl privesc toți. Cu siguranță vor veni suporteri în număr mare. Am înțeles că și cei de la FCSB vin la fel în număr mare", a spus Florin Prunea, la Digi Sport, subliniind că va rămâne ”până la capăt”.

 
 
Loading...