Dinamo a prezentat alți patru jucători

Ultima actualizare:

    Ultimele patru achiziții ale dinamoviștilorFOTO: Instagram/ FCDinamoOficial
Ultimele patru achiziții ale dinamoviștilorFOTO: Instagram/ FCDinamoOficial

FC Dinamo şi-a prezentat, joi, într-o conferinţă de presă, achiziţiile din această săptămână: portarul Plamen Iliev, mijlocaşul Cătălin Itu şi atacanţii Mirko Ivanovski şi Cătălin Ţîră.

“Le urăm bun venit şi sperăm să facem un grup unit, puternic, mult mai puternic decât până acum. Deja se vede experienţa la antrenamente, maturitatea jucătorilor. Mai discut cu un jucător, ni se mai propun jucători. Încă mă mai gândesc foarte serios, o să mă consult cu antrenorii şi o să mai vedem dacă aducem, dar în mod normal mai mult de un jucător nu mai aducem. A fost mult mai stresantă perioada în care nu am putut să facem transferuri“, a declarat dministratorul special Iuliu Mureşan., conform news.ro

Cei patru jucători s-au declarat încântaţi de venirea la Dinamo şi optimişti în privinţa derbiului cu FCSB, programat duminică. “Mă bucur că am semnat cu o echipă foarte bună. Nu e o perioadă foarte pk acum, dar cu toţii suntem aici ca să ajutăm clubul cum putem. Am fost coleg cu Keşeru. Suntem prieteni afară, dar pe teren nu există prietenie. Voi face totul ca el să nu dea gol”, a declarat Iliev.

“Sunt foarte bucuros şi fericit că am semnat cu Dinamo. Printre cele mai bune echipe nu doar din România, din Europa. O să dau sută la sută la fiecare joc şi la fiecare antrenament”, a afirmat şi Ivanovski.

Itu s-a declarat plăcut surprins de ce a găsit la Dinamo: “Am fost surprins de ceea ce am întâlnit la această echipă. Vom munci enorm pentru a-i face fericiţi pe fani. Şi cei de la CFR Cluj şi-au dorit ca eu să merg la Dinamo, să progresez cât mai mult. Îmi doresc să joc cât mai bine, să ajut echipa cât mai mult. Obiectivul meu este să ajungem în play-off. Tot ceea ce-mi doresc alături de colegii mei este să ajungem acolo unde ne propunem. Sunt foarte optimist pentru ceea ce va urma duminică”.

“Am crescut la acest club. Mi s-a îndeplinit visul de a juca pentru echipa mea de suflet. Este echipa mea iubită. Sunt foarte bucuros că fac parte sin acest lot, din această echipă, cu suporteri minunaţi. Mi se îndeplineşte un vis duminică dacă voi juca.  Sper să luăm cele trei puncte”, a afirmat Ţîră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net