Administratorul special al FC Dinamo, Iuliu Mureşan, a declarat, sâmbătă, că antrenorul Dusan Uhrin a părăsit echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare şi că noul tehnician va fi italianul Dario Bonetti.


"Duşan a plecat cu tot stafful, era o situaţia previzibilă. Ne aşteptam să se ajungă aici. S-au vehiculat multe nume de antrenori români liberi de contract, dar eu m-aş opri asupra unui tehnician italian care a făcut performanţă la Dinamo, Dario Bonetti. El se află şi într-o relaţie bună cu DDB-ul, iar acum avem nevoie de un tot unitar la club. Sperăm să rezolvăm totul în următoarele zile şi să dăm drumul la treabă, pentru că începe campionatul", a spus Iuliu Mureşan, pentru Digi Sport.

Dusan Uhrin a preluat echipa Dinamo, în al doilea său mandat, în 13 aprilie 2021, când l-a înlocuit pe Gheorghe Mulţescu. Uhrin a reuşit să salveze in extremis formaţia alb-roşie de la retrogradare, sezonul trecut.

Tehnicianul ceh a plecat de la Dinamo în urma problemelor financiare ale echipei şi din cauza faptului că gruparea a rămas fără mulţi jucători, care şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, după ce clubul a intrat în insolvenţă.

Uhrin, 53 de ani, a mai antrenat-o pe Dinamo, între august 2019 şi martie 2020.

Bonetti, 59 de ani, a mai pregătit-o pe Dinamo în 2009 şi 2012. Din 2016, când a fost pentru o scurtă perioadă la ASA Târgu Mureş, el nu a mai antrenat nicio echipă.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: