Dinamo a rămas fără antrenor. Cine va conduce echipa

Ultima actualizare:

    Dusan UhrinFOTO: Sportpictures.eu
Dusan UhrinFOTO: Sportpictures.eu

Administratorul special al FC Dinamo, Iuliu Mureşan, a declarat, sâmbătă, că antrenorul Dusan Uhrin a părăsit echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare şi că noul tehnician va fi italianul Dario Bonetti.

"Duşan a plecat cu tot stafful, era o situaţia previzibilă. Ne aşteptam să se ajungă aici. S-au vehiculat multe nume de antrenori români liberi de contract, dar eu m-aş opri asupra unui tehnician italian care a făcut performanţă la Dinamo, Dario Bonetti. El se află şi într-o relaţie bună cu DDB-ul, iar acum avem nevoie de un tot unitar la club. Sperăm să rezolvăm totul în următoarele zile şi să dăm drumul la treabă, pentru că începe campionatul", a spus Iuliu Mureşan, pentru Digi Sport.

Dusan Uhrin a preluat echipa Dinamo, în al doilea său mandat, în 13 aprilie 2021, când l-a înlocuit pe Gheorghe Mulţescu. Uhrin a reuşit să salveze in extremis formaţia alb-roşie de la retrogradare, sezonul trecut.

Tehnicianul ceh a plecat de la Dinamo în urma problemelor financiare ale echipei şi din cauza faptului că gruparea a rămas fără mulţi jucători, care şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, după ce clubul a intrat în insolvenţă.

Uhrin, 53 de ani, a mai antrenat-o pe Dinamo, între august 2019 şi martie 2020.

Bonetti, 59 de ani, a mai pregătit-o pe Dinamo în 2009 şi 2012. Din 2016, când a fost pentru o scurtă perioadă la ASA Târgu Mureş, el nu a mai antrenat nicio echipă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net