Dinamo a rămas fără antrenor: Gane a demisionat după eșecul cu FC Argeș

Ultima actualizare:

    Ionel GaneFOTO: Sportpictures.eu
Ionel GaneFOTO: Sportpictures.eu

Dinamo a fost învinsă acasă cu scorul de 2-1 de FC Argeș, adâncindu-se și mai mult în afundurile clasamentului. La finalul partidei, antrenorul dinamoviștilor, Ionel Gane, și-a anunțat demisia.

La finalul partidei, antrenorul dinamoviștilor, Ionel Gane, a declarat că nu va mai antrena formația. "E ultimul meu meci la Dinamo. Cred că e nevoie de o schimbare, am făcut tot ce am putut. Cine va veni, va aduce un suflu nou, sigur e nevoie de o schimbare", a declarat Gane la Digisport.

"I-am anunţat şi pe băieţi, a fost ultimul meci. Eu mă opresc aici, le-am mulţumit pentru toate momentele bune pe care le-am avut împreună. E nevoie de o schimbare. N-am ce să le reproşez la meciul de azi. Am încercat în permanenţă, am dominat mult Argeşul, dar ne-a lipsit golul doi. În acest moment erau mai importante punctele. A fost ultimul meci pentru mine. Am luat decizia imediat după meci, le-am spus băieţilor în vestiar. Dacă am fi câştigat, da, aş fi rămas. Era un moment important pentru noi, dar cred că e nevoie de o schimbare. Eu am făcut tot ce am putut, dar, în ultimul timp, rezultatele ne-au lipsit. Suporterii au dreptate atunci când echipa nu merge. Tot ei m-au rugat în iarnă să rămân. Acum ştiu că au fost supăraţi. Încă n-am vorbit cu cei din DDB, dar voi vorbi", a mai spus Gane.

Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de FC Argeş, în etapa a XXVII-a a Ligii I. Pentru Dinamo a marcat Achim '71, iar pentru FC Argeş au punctat Grecu '28 şi Malele '84 (penalty).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net