Dinamo se întăreşte de la AC Milan. Vezi ce jucător a ajuns sub comanda lui Mircea Rednic!

Ultima actualizare:

    Hatem El Hamid a plecat de la Dinamo, dar se încearcă înlocuirea lui cu un italian
Hatem El Hamid a plecat de la Dinamo, dar se încearcă înlocuirea lui cu un italian

Mircea Rednic şi Dinu Gheorghe încearcă se reconstruiască lotul lui Dinamo astfel încât să poată ataca măcar un trofeu în sezonul următor.

Astfel, în cantonamentul din Italia, unde se află "câinii" în această perioadă, a ajuns Johad Ferretti, un fundaș drepta de 21 de ani. Acesta e legitimat la AC Milan, dar nu s-a impus în echipa mare alături de El-Sharawy şi Mexes şi a fost împrumutat la Benevento, SPAL și SS Matera. Fundaşul dreapta a prins şi 20 de meciuri la Primavera, echipa a doua a milanezilor şi speră să debuteze într-o primă ligă, la Dinamo.

Altfel, problemele de lot ale lui Rednic sunt atât de grave încât emblemele echipei nici nu iau în calcul vreo performanţă în sezonul următor. "Eu ii doresc sa prinda 3-4 ani dar vedeti ca si Multescu a venit, a cerut niste jucatori, i s-au adus altii, iar dupa 4-5 etape a plecat. Eu nu stiu cat va reusi Rednic sa reziste cu lotul de jucatori pe care il are. Sper ca domnul Negoita sa respecte intelegerea cu Rednic si cu domnul Dinu, sa dea bani ca sa aduca jucatori. Cu lotul pe care il au, mi-e foaret greu sa cred ca vor face ceva la anul. Asta e echipa de play-out. Vad ca Viitorul s-a intarit, Tg Mures e Tg Mures, Astra e Astra, mai e si Petrolul. E greu sa cred ca Dinamo va reusi ceva si anul asta", a spus Danut Lupu la Dolce Sport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net