Dinamo - Steaua

Ultima actualizare:

    Arlauskis a vrut să părăsească terenul în timpul derby-ului Dinamo - Steauafoto: sportpictures.eu
Arlauskis a vrut să părăsească terenul în timpul derby-ului Dinamo - Steauafoto: sportpictures.eu

Dinamo - Steaua, 1-3, a fost marcat de episoade violente. Portarul roş-albaştriilor, Arlauskis, a vrut să fugă la vestiare după ce o torţă a nimerit la câţiva metri de el.

Dinamo - Steaua, desfăşurat pe Arena Naţională, a fost câştigat de elevii lui Gâlcă, care s-au apropiat la două puncte distanţă de liderul ASA Tâgru Mureş.

Golurile au fost marcate de Stanciu 76 (penalty), 79 şi Prepeliţă '90+23 (penalty), respectiv Elhamed, în minutul 90+16.

Dinamo - Steaua:întrerupt de torţe!

Meciul Dinamo - Steaua a început cu aproximativ cinci minute întârziere, din cauza torţelor, petardelor şi fumigenelor trimise de suporterii dinamovişti pe teren. În minutul 17, cei de la PCH au aruncat bucăţi de scaune şi torţe către Stanciu, care executa un corner.

Fanii roş-albii de la Peluza Sud au afişat două bannere: “Un paradox în continuare, FC Gazde joacă în deplasare”, “Vrem Dinamo de altădată, nu fotbalişti fără mentalitate”. De asemenea, startul reprizei a doua a fost decalat după ce o torţă a ajuns în zona porţii apărate de Giedrius Arlauskis.

De aici, Dinamo - Steaua, a luat altă amploare: după câteva secunde de joc, partida a fost întreruptă din cauza unei petarde ce a aterizat lângă goalkeeperul stelist. Arbitrul Cristi Balaj a trimis echipele la vestiare, iar oficialul dinamovist Dănciulescu şi căpitanul Marius Niculae au discutat cu suporterii.

Meciul s-a reluat după aproximativ 18 minuteşi în momentul în care jucătorii Stelei au revenit pe teren, spectatorii de la tribuna oficială au aruncat o sticlă de apă spre aceştia. Centralul Balaj a luat sticla şi a băut din ea.

După ce Stanciu a înscris golul al doilea al derby-ului Dinamo - Steaua, fanii dinamovişti au aruncat din nou cu torţe pe gazon, acestea fiind scoase în afara terenului atât de jucătorii roş-albi cât şi de arbitri.

După fluierul final, au avut loc incidente între fotbaliştii adverşi: s-au îmbrâncit Varela şi Elhamed, după care a avut loc un conflict de aproximativ un minut între mai mulţi jucători şi membri ai stafurilor tehnice.

Pentru incidentele provocate la Dinamo - Steaua, clubul din “Ştefan cel Mare” a fost sancţionat de Jandarmerie cu 40.000 de lei. Nouă suporteri riscă închisoare de la 6 luni la 5 ani pentru folosirea de materiale pirotehnice.

Dinamo - Steaua: preşedintele roş-albiilor: “Am făcut două goluri cadou!”

Conducătorul dinamovist Dinu Gheorghe a anunţat că este supărat din cauza prestaţiei echipei. “M-a dezamăgit faptul că, la fel ca la Târgu Jiu, am făcut cadou două goluri. Mai întâi a fost acel penalty, iar apoi, imediat, golul doi. Nu se poate o echipă atât de experimentată, cu atâtea derby-uri în picioare, să primim al doilea gol după 3-4 minute. Asta nu e permis. Nu se poate să greşim aşa”, a spus acesta.

Antrenorul echipei din Ghencea  s-a arătat mulţumit de jocul Dinamo - Steaua şi e încrezător că steliştii vor obţine titlul în faţa celor de la ASA. “Mă bucur că am câştigat meciul cu Dinamo pe teren, nu în altă parte! Toate partidele de acum sunt grele, şi ale noastre şi ale ASA-ului. Nu mai depindem de noi, dar avem încredere că vom câştiga cele patru partide rămase”.

“Nu m-am gândit că se va întrerupe meciul definitiv, nu căutăm scuze acum, singurii care ne-au bătut suntem noi. Noi suntem vinovaţi, nu vreau să dau vina pe arbitraj. Durerea mea cea mare este că s-au întâmplat lucrurile de care voiam să ne ţinem departe. Dinamo a pierdut pe momente negestionate cum trebuie. Mi-e ciudă că facem totul ca la carte şi pierdem pe aceste greşeli”, a spus şi antrenorul dinamovist Stoican.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net