Dinamo, victorie cu sacrificii

Ultima actualizare:

    Steliano Filip  s-a lovit la genunchiFOTO: Mediafax
Steliano Filip s-a lovit la genunchiFOTO: Mediafax

Pentru Dinamo, meciul de la Timişoara era unul crucial pentru viitorul echipei. O înfrângere îi îndepărta pe bucureşteni de play-off, iar o victorie îi ţinea pe dinamovişti în cărţi. „Câinii” au revenit cu toate punctele, dar cu un jucător în cârje.

Steliano Filip a fost singurul dinamovist care nu s-a putut bucura pe deplin de succesul cu 2-1 obţinut de Dinamo la Timişoara. El s-a accidentat la genunchiul drept în ultimul minut al meciului, iar acum a devenit incert pentru marele meci cu Polonia, de vineri. Aşa cum se procedează, Steliano va face un RMN care va spune exact care este gravitatea leziunii. În funcţie de acest rezultat se va decide dacă fundaşul va face sau nu parte din lotul lui Daum. 

„Eu nu am crezut că e așa grav, sper să nu fie o problemă și să poată juca în meciul cu Polonia. Al doilea, cu Rusia, e doar un amical. Important este meciul cu Polonia”, a declarat la finalul partidei Ioan Andone, pentru Dolce Sport. 

Tehnicianul dinamoviştilor a vorbit şi despre victoria de pe Bega: „Am arătat puţină teamă pe final. Şi-au creat ocazii, dar starea terenului nu ne-a permis să arătăm o calitate. Trebuie să suferim, dar victoriile sunt frumoase când suferi. Ovidiu Haţegan a arbitrat bine, nu am ce zice. Cred că nu e bine să tot comentăm arbitrajul, ni-i facem şi duşmani şi nu e bine. Putem mult mai bine, arătăm ca o echipă omogenă, dar mai facem greşeli. Valoarea lotului e de primele două locuri”, a declarat Andone la finalul partidei. Golurile victoriei dinamoviste au fost marcate de Nedelcearu şi Maric, în timp ce pentru gazde a înscris Doman, din penalty.

Au renunţat la amicale 

Dinamo nu va disputa nici un amical în perioada întreruperii campionatului pentru meciurile naţionalei. Ioan Andone, tehnicianul formaţiei, a explicat că o parte dintre jucători va fi trimisă la echipa a doua, pentru a avea meciuri în picioare. „Am avut o intenţie să jucăm un amical cu Steaua Roşie Belgrad, dar jucăm cu Astra în Cupa Ligii şi avem şi meci la echipa a doua. Din cauza asta nu am făcut un amical”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net