Dinamoviştii, aruncaţi în stradă de stelişti

Ultima actualizare:

    Ţucudean  n-a rezistat decât  şase luni la Steaua
Ţucudean n-a rezistat decât şase luni la Steaua

În ultimii doi ani, toţi cei care au trădat Dinamo pentru Steaua au decăzut. Adi Cristea abia şi-a găsit un contract la Chiajna, Luchin se va întoarce la Timişoara, locul începutului carierei, iar Ţucudean speră să prindă un angajament în străinătate.

„Prinţul” a fost cel care în vara lui 2013 a semnat cu roş-albaştrii şi şi-a renegat trecutul din „Ştefan cel Mare”, club unde a evoluat ani de zile. Iar ghinioanele s-au ţinut lanţ de el. În Ghencea a bifat doar 12 meciuri, a înscris un singur gol, şi a fost dat afară cu scandal. S-a judecat cu şefii pentru prima de Liga Campionilor, unde a făcut mai mult figuraţie, şi după multe luni de stat liber de contract a găsit înţelegere la Chiajna.

A urmat fundaşul Srdjan Luchin. A fost unul dintre cei mai iubiţi de către galerie, a fost căpitan şi suporterii l-au înţeles atunci când s-a dus la bulgarii de la Botev, mai ales că era în conflict cu oficialii echipei. Dar, revenirea în ţară le-a lăsat un gust amar: s-a dus la Steaua. Aici a jucat 18 partide, dar acum apărătorul de 29 de ani e în negocieri cu timişorenii, Rădoi anunţându-l că nu are nevoie de el.

Atacantul George Ţucudean, 24 de ani, e un alt personaj ce a schimbat tabăra. A activat la Dinamo în două perioade, între timp fiind la Standard Liege. S-a dus apoi în Anglia, la Charlton, a stat mai mult rezervă şi dinamoviştii sperau să revină în „Ştefan cel Mare”. Surpriză însă a ales rivala din Ghencea, deşi unul ca el, ce provine dintr-o familie milionară în euro, nu ar fi avut neapărat nevoie de plusul oferit de Gigi Becali. A jucat chiar împotriva lui Dinamo şi a dat declaraţii războinice. Totul s-a întors împotriva lui şi acum stă pe tuşă, visând la un contract în Turcia, după ce a apărut în 21 de jocuri pentru roş-albaştrii şi a marcat de cinci ori. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net