Dinamoviştii au petrecut înainte de startul Ligii I

Ultima actualizare:

    Dinamoviştii au  petrecut câteva ore  la restaurantul cu  specific turcesc
Dinamoviştii au petrecut câteva ore la restaurantul cu specific turcesc

Conducători, jucători, cei din staff-ul tehnic şi angajaţi ai clubului roş-alb s-au strâns luni seara la un restaurant aflat în apropierea arenei din „Ştefan cel Mare". Aici, fotbaliştii au aflat că există varianta unui bonus în cazul unei victorii cu Steaua, tocmai de Mărţişor.

Rând pe rând, preşedintele Anghelache, acţionarul Negoiţă, „veteranii" Dănciulescu şi Munteanu, dar şi tinerele vedete Ţucudean sau Matei şi-au făcut apariţia la localul din Calea Floreasca. Într-o atmosferă de sărbătoare, unde s-au servit mâncăruri orientale şi s-a băut limonadă, un pahar de vin sau de bere, subiectul zilei a fost debutul de duminică, contra celor de la Viitorul, dar şi întâlnirea cu Steaua. Tocmai pentru importanţa derby-ului, şefii iau în considerare acordarea unei prime de 25.000 de euro pentru tot lotul, jumătate faţă decât se oferea în trecut, dar anunţul nu a fost făcut public.

„De obicei când îi motivam financiar nu aveam rezultatele aşteptate. Oricum, ei stau bine din acest punct de vedere", s-a limitat să declare Ionuţ Negoiţă. Dacă pentru derby-ul de la data de 1 Martie din Liga I există un bonus special, pentru „dubla" din semifinalele Cupei României cu rivala din Ghencea (27 martie - tur, 17 aprilie - retur) nu există primă decât pentru câştigarea competiţiei, 10.000 de euro pentru fiecare jucător. „Calificarea în finala Cupei este foarte importantă pentru noi. Este un trofeu pe care ni-l dorim, fiindcă aşa putem ajunge şi-n cupele europene", a mai spus acţionarul "câinilor".

"După Viitorul, vom avea disputa cu Steaua, un meci în care vom întâlni cel mai dificil adversar din campionat. Nu mă puneţi să aleg în privinţa meciurilor cu Steaua. Eu mi-aş dori să câştigăm şi-n campionat şi să ajungem şi-n finala Cupei. Asta îmi doresc, acum să vedem dacă vom putea", a anunţat şi antrenorul Flavius Stoican.

Ţucudean, cel mai tare din parcare! Conduce un Ferrari de 200.000 de euro

Atacantul dinamovist şi-a făcut apariţia la petrecerea dinamoviştilor la bordul unui bolid "de fiţe", un Ferrari 458. "Ţucu", aşa cum îl alintă colegii, are modele impresionante de maşini, dar şi motociclete. Pe străzile Capitalei el poate fi zărit la bordul unor limuzine ca Audi R8, Porsche Panamera, BMW X6, VW Touareg sau Range Rover, maşină dăruită recent de bunicul său. Dacă vremea îi permite, atunci el iese la plimbare cu-n Harley Davidson,  întreaga colecţie fiind evaluată la peste jumătate de milion de euro, în condiţiile în care cea mai scumpă "bijuterie" e Ferrari-ul 458, de 200.000 de euro.

Negoiţă, în pas cu moda, poartă cravată şi ciorapi roz

La cina roş-albilor a participat şi acţionarul Ionuţ Negoiţă, care a impresionat prin ţinuta sa, el purtând cravată şi ciorapi roz. "Sunt foarte nerăbdător să înceapă campionatul. Sunt curios cum fucţionează echipa. Sunt mulţi tineri care îmi plac şi care vor avea viitor la Dinamo, dar asta depinde şi de ei. Vom vedea în ce măsură îşi merită toţi postul de titular. Nu pariez pe niciunul, îi las pe ei să demonstreze care este cel mai bun", a spus Negoiţă.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Stoican a venit cu soţia şi fata lor

Antrenorul Flavius Stoican a fost însoţit la serbare de soţie şi fată, Măriuca, respectiv Lorena. Tehnicianul în vârstă de 37 de ani şi-a cunoscut actuala consoartă pe vremea când ambii erau la liceul cu profil sportiv din Turnu Severin, s-au împrietenit în clasa a lX-a şi de atunci au rămas împreună, căsătorindu-se în 1998. Cei doi au o fata, Lorena (15 ani), care calcă pe urmele mamei sale, practicând handbalul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net