Dinamoviştii i-au propus un transfer lui Becali: "Nu s-a întâlnit hoţul cu prostul"

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Patronul Stelei Gigi Becali a declarat că cei de la Dinamo i-au transmis că-i lasă pe Harlem Gnohere şi Dorin Rotariu în Ghencea, dorindu-l în schimb pe fundaşul Alin Toşca şi suma de două milioana de euro.

"Au vrut ei să-mi dea pe Gnohere şi pe Rotariu şi să le dau eu pe Toşca şi două milioane şi le-am zis că nu s-a întâlnit hoţul cu prostul. Astăzi am vorbit. Au preşedinte acolo care încearcă să aducă bani", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Acesta a anunţat că va investi cinci milioane de euro pe transferuri în această iarnă. "Dacă sunt numărul doi, mă retrag, o dau cadou. Dacă eu, Steaua, sunt numărul doi în România, o dau cadou s-o ia cine vrea. Acum dau iar cinci milioane pe transferuri şi ei nu au 500.000 (n.r. - CSA Steaua). Nu ştiu de unde iau, 5-6 milioane dau pe jucători. Am vorbit cu Şumudică... <Am dat pe Boldrin 400 sau 500.000 de euro, voi îi aveţi pe Junior Morais şi pe Teixeira care sunt gratis, că le expiră contractele. Vi-l dau pe Boldrin, daţi-mi-i pe ăia>. Adică eu le dau cum ar veni 500.000 pe Teixeira şi pe Junior Morais", a spus el.

Teixeira şi Junior Morais mai au contracte valabile până în vară cu Astra Giurgiu. Boldrin a fost transferat de Steaua de la Astra în urmă cu patru luni.

Interesant e că suma de două milioane de euro cerută de dinamovişti e exact cea pe care patronul roş-albilor Ionuţ Negoiţă trebuie să o achite fostului preşedinte din "Ştefan cel Mare", Nicolae Badea, în contul acţiunilor.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net