Înaintea meciului cu Viitorul Constanța, care poate fi decisiv pentru salvarea de la retrogradare, jucătorii dinamoviști au primit o veste bună de la fani: vor juca pe bani adevărați. DDB le oferă 15.000 de euro dacă-i vor învinge pe constănțeni.


Suporterii-acţionari ai FC Dinamo au anunţat, sâmbătă, că jucătorii echipei bucureştene vor fi premiaţi dacă vor învinge FC Viitorul în acest weekend, în play-out-ul Ligii I. Iată mesajul galeriei:

“15.000 € PRIMĂ PENTRU MECIUL CU VIITORUL

LUAŢI-NE BANII, BĂIEŢI!

Dinamo a bătut-o pe Voluntari şi ne-a oferit astfel două zile de linişte, după atâtea nopţi nedormite pentru câini. Le meritam!

Trebuie să câştigăm NEAPĂRAT şi cu Viitorul!

ŞANSA NOASTRĂ E ASTA

Lupta la retrogradare este pe viaţă şi pe moarte. De ce!? Pentru că titlul ţine mai mult de orgoliu, lupta se dă între echipe cu bani, în timp ce retrogradarea poate însemna falimentul pentru oricare dintre cele care cad. ÎN PLAY OUT E MĂCEL!

Am vorbit cu toţi profesioniştii care ne sunt alături, câini de-ai noştri, foşti internaţionali, oameni grei, care cunosc psihologia jucătorului şi care ştiu exact ce butoane trebuie apăsate. Toţi, fără excepţie, ne-au sfătuit să facem acelaşi lucru, dincolo de toate pe care le-am făcut deja: “Daţi-le prime, dacă puteţi, sunt singurii fără”.

IAR DDB O SĂ LE DEA

Bateţi Viitorul şi veţi avea 15.000 € PRIMĂ, băieţi!

Onoraţi tricoul, luptaţi cu toate puterile voastre şi noi suporterii vă vom premia!

Banii vor proveni din tricouri, donaţii, sponsorizări şi vânzări de bilete.

Restul încasărilor de pe AN se vor îndrepta către deplasări!”, se arată pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo, după cum informează news.ro.

Dinamo va întâlni FC Viitorul, duminică, în deplasare, de la ora 18.30, în etapa a cincea a play-out-ului Ligii I.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: