Dinamoviştii merg pe baterii

Ultima actualizare:

Principalul acţionar al echipei, Ionuţ Negoiţă, şi jucătorii George Ţucudean şi Cosmin Matei au fost primii care au testat, ieri, maşinile. Acestea vor putea fi încărcate la hotelul deţinut de Negoiţă, acolo unde există şi o staţie de încărcare.

„Sunt un adept al curentului ecologist şi peste câteva luni, în funcţie de numărul de maşini vândute vom planta un număr egal de copaci undeva în Bucureşti", a anunţat Negoiţă, care a testat maşina alături de George Ţucudean şi Cosmin Matei.

„E maşina viitorului şi o să ajungem să conducem toţi numai automobile electrice. Oricum, din cauza traficului, nici nu ai nevoie de o maşină foarte puternică în Bucureşti. Mi-aş cumpăra un asemenea model, e extraordinar, şi mai ales că e sponsorul lui Dinamo pot avea o reducere substanţială. Trebuie să protejăm globul!", a spus atacantul dinamovist George Ţucudean.

„E foarte bună pentru că nu ai nevoie decât de curent. E o maşină fantastică! Îmi place viteza, dar acest automobil cred că e foarte bun în oraş", a completat şi căpitanul echipei, Cosmin Matei.

- Mitsubishi i-MiEV e sută la sută electric- Are 4 locuri şi 4 uşi de mari dimensiuni- Are o autonomie de 150 km- Viteza maximă e de 130 km/h- Preţul în Europa este în jur de 30.000 €- Se încarcă până la 80% în jumătate de oră

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net