Dinamoviştii se umplu de bani

Ultima actualizare:

Au pierdut în faţa celor de la CFR (1-0) şi imediat a urmat o şedinţă. Conducătorii i-au anunţat pe cei din vestiar că vor încasa un bonus consistent dacă bifează cinci victorii în Liga I „la pachet". Fotbaliştii şi-au luat rolul în serios şi au obţinut seria de succese: 1-0 în faţa celor de la Gaz Metan, Săgeata şi Botoşani, plus un rezultat de 4-0 contra timişorenilor. A existat şi victoria în disputa cu Pandurii (1-0), dar meciul fiind în Cupă nu a fost luat în calcul de şefi.

Marţi, roş-albii au şansa să-şi rotunjească veniturile fiindcă pe lângă bonus şi lefurile vor fi aduse la zi, acum restanţele cuprinzând două luni de zile.

„Am stabilit ca obiectiv locul cinci pentru sfârşitul turului şi locul patru la finalul sezonului. Dacă ocupăm o poziţie mai bună, o considerăm cadou, şi nu e exclus să reuşim acest lucru.Eu mă ţin de cuvânt, am vorbit despre cinci victorii, dar în campionat. Am bătut în patru meciuri, cu Vaslui e al cincilea şi acum depinde totul de ei, dar nu cred că e o problemă fiindcă după evoluţia noastră am arătat că putem învinge orice echipă", a confirmat şi acţionarul Ionuţ Negoiţă.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net