Dinamovistul Ciprian Marica plânge după stadionul Stelei

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica a ales Steaua în detrimentul lui Dinamofoto: Click
Ciprian Marica a ales Steaua în detrimentul lui Dinamofoto: Click

Ciprian Marica, crescut şi lansat în fotbalul mare de dinamovişti, a ajuns să-i compătimească pe rivali. El evoluează acum în tricoul Stelei şi pentru a se pune bine cu suporterii, postează texte siropoase în care critică atitudinea Armatei faţă de stadionul din Ghencea.

"Acasă! În sfârşit! Am avut emoţii, am fost nerăbdător! M-a bucurat mult primirea voastră, m-au bucurat aplauzele, m-au bucurat scandările copiilor după meci, m-a impresionat că am fost aşteptat cu drapelul României! Vă mulţumesc!

Mi-a plăcut să văd un stadion plin, să văd că sentimentele nu vă sunt influenţate de apariţia sau dispariţia unui desen. Veniţi în continuare la meciuri, avem nevoie de susţinerea voastră, de bucuria cu care ne răsplătiţi reuşitele, şi chiar de înjurăturile care însoţesc o ratare. Fotbalul este pentru voi, iar amintirile se nasc pe stadion, nu în faţa televizorului. Nu vreau să cred ca ambiţia absurdă de a deposeda echipa de siglă v-a şters din inimi pasiunea, bucuria produsă în trecutul foarte apropiat golurile lui Chipciu, admiraţia pe care v-a provocat-o determinarea, jertfa din teren a lui Pintilii, Bourceanu sau Adi Popa, aplauzele cu care rasplăteaţi deposedările la sacrificiu ale lui Varela.

Mă doare că în 2016, în Romania, într-o perioada foarte tulbure, cu război la graniţă, cu garduri şi refugiaţi la frontiere, cu o înarmare masivă şi accelerată a trupelor americane pe teritoriul nostru, Armata noastră se luptă cu un club de fotbal pentru o marcă! Mă doare să văd că stadionul-mândrie al bucureştenilor, în care s-a investit enorm, rămâne închis pentru că nimeni nu îşi face timp să rezolve situaţia. Că în 2016 stadionul Ghencea e bază militară, că e închis pentru fotbal şi se autodistruge. Apropo, în goana pentru a scoate bani din vânzarea siglei a calculat cineva câţi bani se pierd pentru că nu se mai joaca pe el? Şi de ce se vor investi iar zeci de milioane de euro pentru modernizare, dacă nu va fi în circuitul sportiv?

Stadionul Dinamo e bază a Ministerului de Interne!!! Arată chiar mai rău decât acum 20 de ani când am început eu fotbalul! Stadionul Cotroceni e al Băncii Naţionale!!!! Şi stă închis de câţiva ani! Stadionul Rapid e al Ministerului Transporturilor!!! Are atâtea sectoare închise din cauza degradării, ca nici nu ştiu dacă-i mai putem spune stadion! La câteva zeci de kilometri distanţă, la Ploieşti, Primăria a investit banii comunitatii, ai localnicilor, într-un stadion lăsat apoi să fie distrus de râme!

Toate astea într-o Romanie europeană!!! Nu putem fi indiferenţi la aceste probleme! Mi-aş fi dorit ca şefii fotbalului să se implice în rezolvarea acestor situaţii jenante care stagnează progresul sportului, să fie mult mai vizibili şi mai vocali, mi-aş dori să rezolve aceste probleme cei aleşi să-i reprezinte pe români. Fiindcă toate astea au fost făcute din banii românilor, imaginea Romaniei în exterior are de suferit", a scris Marica pe facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net