Doar 21 de bilete vândute la meciul Astra – Petrolul

Ultima actualizare:

Doar o mână de oameni au asistat la derby-ul prahovean, primul meci al „lupilor" după incidentele arhicunoscute de la partida cu Steaua.

În fapt, intrarea huliganului Enache i-a determinat pe conducătorii Astrei să ia nişte măsuri de securitate sporite pentru acest meci.

Asta şi după ce la meciul din Cupa României cu Petrolul, pierdut cu 1-0, fanii „găzarilor" l-au înjurat în permanenţă pe patronul Ioan Niculae şi au bombardat cu pietre autocarele suporterilor astrişti.

În primul rând, preţul biletelor a fost de-a dreptul prohibitiv, cel mai mare din istoria clubului alb-negru. Pentru a intra, fanii au fost nevoiţi să scoată 70 de lei din buzunar.

Dar asta nu-i tot. Casele de bilete au fost deschise doar două ore, vineri, între 16.00 şi 18.00, oficial, vânzându-se doar 21 de tichete.

Iar pentru acest meci au fost mobilizaţi 150 de Stewarzi şi aproape 500 de jandarmi. Totuşi, în tribune şi-au făcut loc şi circa 100 de „lupi galbeni", pe lângă cei în jur de 400 de fani aduşi probabil de Niculae cu autocarele de la Giurgiu.

„Am pus preţul biletelor aşa de mare pentru că în Cupă s-au întâmplat lucruri urâte. Dacă vor să înjure, măcar să plătească. Iar casele au fost deschise puţin pentru că nu aveam clienţi. Ce rost avea să le ţinem degeaba", a explicat Petre Buduru, preşedintele Astrei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net