Dorinel Munteanu îşi înfruntă trecutul

Ultima actualizare:

    Alexe va încerca  şi în această  seară să spargă  zidul gălăţean (Foto: adevărul)
Alexe va încerca şi în această seară să spargă zidul gălăţean (Foto: adevărul)

Diseară, Dorinel Munteanu îşi va revedea foştii elevi şi pentru prima oară în carieră va trebui să-i învingă. Tehnicianul de 44 de ani e în cartea de istorie a clubului, dar acum va fi nevoit să învingă echipa care l-a consacrat ca antrenor.

„Meciul cu Oţelul e unul normal, dar pentru 90 de minute voi încerca să uit toate momentele frumoase şi performanţele pe care le-am obţinut la Galaţi. Suntem într-o situaţie în care fiecare meci este important. Nu va fi uşor să învingem pentru că echipa din Galaţi este una care în ultimele etape a făcut partide bune", a explicat Munteanu.

Avantajul său este că ştie în detaliu fiecare jucător, însă antrenorul vrea să-şi ia revanşa în special în faţa fanilor dinamovişti, relaţia dintre cele două părţi fiind rece: „Diferenţa o vor face pe teren jucătorii şi bineînţeles un aport decisiv îl vor avea suporterii. Îmi doresc să fie alături de echipă şi să o susţină. Avem aceleaşi obiective de îndeplinit, de a face performanţă.

Nu am avut încă un dialog cu ei, dar aştept să discutăm". Şi de partea cealaltă, adversarii îi recunosc meritele.

„Dorinel este un om important în istoria acestui club, a stat puţin şi a luat aproape tot. Are respectul tuturor gălăţenilor. Jucătorii noştri îşi întâlnesc profesorul, ceea ce e o motivaţie în plus pentru ei, dar nu cred că este nevoie de o pregătire psihologică suplimentară pentru acest", a explicat directorul general al Oţelului, Narcis Răducan.

Dinamoviştii sunt cu moralul la pământ

Dinamoviştii sunt decepţionaţi din cauza rezultatelor slabe din ultimul timp, iar misiunea sa este de a-i resuscita. „Principala mea preocupare a fost de a lucra puţin la moralul jucătorilor. Era normal să fie la pământ, când nu câştigi meciurile fiecare jucător are ceva probleme”, a declarat Dorinel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net