Dorinel Munteanu vrea să retrogradeze el Petrolul

Ultima actualizare:

    Petrolul e la 11 puncte de  salvarea de la retrogradareFoto: sportpictures.eu
Petrolul e la 11 puncte de salvarea de la retrogradareFoto: sportpictures.eu

Dorinel Munteanu a stat un an pe bară, refuzând să antreneze din aprilie 2015, când s-a despărţit de Astra Giurgiu. S-a plictisit însă acasă şi a acceptat oferta celei mai slabe echipe din Liga I, care pare cu ambele picioare în Liga a II-a.

Petrolul Ploieşti a intrat în play-out cu patru puncte, nouă distanţă de locul de baraj şi 11 până la cel care asigură salvarea directă. Cum a pierdut primele două partide din faza finală a campionatului, “Lupii galbeni” nu prea mai pot spera la mare lucru.

Totuşi, şefii prahovenilor mai încearcă o ultimă tehnică de resuscitare şi sunt pe cale să instaleze al cincilea antrenor al sezonului. Constantin Schumacher n-a reuşit să redreseze Petrolul, care a rămas fără victorie din noiembrie 2015, de la acel 1-0 cu CFR, şi cel mai probabil va fi demis marţi (15 martie).

În locul său va fi numit Dorinel Munteanu, un antrenor cu nume, dar care trebuie să săvârşască un miracol pentru a salva echipa de la retrogradare. “Este un proiect atractiv, mai ales datorită suporterilor care au rămas altăuri de echipă. Este extrem de greu, dar salvarea este posibilă”, a declarat tehnicianul în vârstă de 47 de ani.

Fostul internaţional vrea să încerce însă pe riscul lui marea cu degetul şi crede că el poate reuşi ce n-au reuşit Tibor Selymeş, Eusebiu Tudor, Mihai Stoichiţă şi Constantin Schumacher, cei patru predecesori ai săi din sezonul 2015-2016.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net