Două echipe s-ar putea retrage din campionat în această iarnă. Mănâncă bani publici şi sunt praf!

Ultima actualizare:

Ambele cluburi sunt susţinute cu bani publici şi autorităţile locale nu mai vor să pompeze în ceva neprofitabil. „Fotbalul doar a cheltuit bani şi ne-a făcut de râs. Aştept o analiză de la secţia de fotbal de la Corona, să facem un calcul de cost. Apoi, să comparăm cheltuielile cu rezultatele. Când ceva nu este rentabil, trebuie să acţionezi. Oricine merge la serviciu, trebuie să producă. Ar fi bine ca echipa de fotbal să termine campionatul Ligii 1, dar nu în felul acesta şi în formula aceasta, nu cu bani de la municipalitate. Luna decembrie va fi una a deciziilor importante. Au fost aici prea mulţ jucători care nu au nimic în comun cu Braşovul", a spus primarul Braşovului, George Scripcaru

În schimb, un consilier local îl acuză pe edil că s-a folosit în alte scopuri de banii încasaţi de club din drepturile TV şi acum, când ar trebui să investească, e dispus să desfiinţeze echipa.„Dacă aşa a zis, să nu mai dea bani şi gata. După ce se vor disputa şi cele două meciuri care mai sunt programate în acest an, trebuie făcută o analiză la rece. Probabil, s-au făcut şi greşeli, probabil că sunt unii care nu au ce căuta pe acolo, dar această echipă are cel mai mic buget din Liga 1. E greu să faci performanţă aşa. Cu buget de transferuri 0 este greu să aduci jucători valoroşi. Este clar că trebuie făcută o evaluare. Echipa trebuie să termine campionatul. Mai sunt nişte bani din drepturile de televizare, dar şi cu ăia văd că se plătesc şi alte lucruri. De la LPF s-a transmis clar că acei bani se pot folosi doar pentru secţia de fotbal", a spus consilierul local Mihai Gârdă.

Dacă cele două formaţii s-ar desfiinţa şi nu vor mai încheia acest sezon, toate adversarele lor din returul campionatului ar urma să câştige cu 3-0 la masa verde.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net