Dragomir are cinci variante să-şi câştige pâinea

Ultima actualizare:

    Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF
Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF

Rămânerea fără serviciu l-a luat total prin surprindere pe Dumitru Dragomir. Iată cele cinci variante pe care le are„Corleone”.

Moderator TV. Prima şi din punct de vedere al dorinţei lui, el expunerii, dar şi din punct de vedere al atracţiei financiare este varianta angajării în televiziune. Chiar Dragomir a dezvăluit la conferinţa ţinută imediat după alegeri că cel mai probabil va avea o emisiune la un post TV.

Preşedinte de club. Înainte să fie preşedinte la LPF, Dragomir a fost preşedinte de club şi există posibilitatea să se întoarcă într-o asfel de funcţie. Mai multe cluburi din Liga I şi-au exprimat deja interesul să-l angajeze pe Mitică.

Om de afaceri. Este o variantă bună şi tentantă pentru Dragomir, mai ales că până acum nu s-a putut ocupa prea mult de hotelul său de patru stele din Bucureşti, Crystal Palace, şi de ansamblul de săli pentru evenimente, Crystal Palace Balroom. În plus, este implicat şi în câteva proiecte rezidenţiale cu fiul său.

Preşedinte FRF. Ar fi o bombă pentru toată lumea ca, plecat din LPF, Dragomir să ajungă în fruntea FRF. Este sfătuit să candideze pentru acest post cu Gică Popescu şi se gândeşte deja să facă acest pas.

Devine scriitor. Fostul preşedinte LPF a anunţat că intenţionează să-şi scrie autobiografia, carte pe care este sigur că o poate vinde în cel puţin un milion de exemplare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net