Dragomir: «Becali mi-a cerut şpagă şi m-a ameninţat că mă schimbă şi îşi ia banii după accea»

Ultima actualizare:

"Acest om doreşte să mă schimbe, acesta este scopul lui. Aţi auzit ce a spus aseară, că dacă îi dădeam 200.000 de euro şpagă nu mai avea nimic cu mine. Aţi mai auzit aşa ceva? Nimeni nu se sesisează după aceste declaraţii. Îi recomand domnului Becali să citească măcar Statutul Ligii. Dar dacă el nu se pricepe... A venit în Adunarea Generală şi l-a înjurat pe reprezentantul Consiliului Concurenţei", a spus Dragomir.

Şeful LPF a continuat dezvăluirile despre tentativa de corupere a sa de către finanţatorul stelist: "Becali doreşte mai mulţi bani decât primesc celelalte cluburi, ca altfel dă bani mai mulţi ca să mă schimbe pe mine. Mi-a zis că dacă nu îi dau această şpagă, pune el pe cine vrea în locul meu şi că îşi recuperează banii după aceea. În Adunarea Generală i-a spus că nu pot să-i dau şpagă, dar el mi-a spus că este europarlamentar şi face ce doreşte"

Dumitru Dragomir a prezentat un act trimis de Steaua către LPF, conform căruia clubul este de acord ca suma de vânzare a drepturilor de TV este de 50 de milioane. "Scrie negru pe alb? Noi am vândut-o cu 55 de milioane de euro. Deci am dat cu 5 milioane în plus faţă de ce a vrut Becali. Acum mai vrea şi şpagă!", a spus şeful LPF.

Dragomir l-a acuzat pe Becali de practici mafiote după atacurile de marţi: "Sunt deranjat pentru că mi-a atacat familia, pe fiul meu, căci a spus maţi seară că am un fiu, adică are el grijă de el. Sunte practici mafiote la care se pretează un europarlamentar. A spus că am credite de plătit la bănci. Păi am, căci eu am făcut avere luând credite nu prin certificate litigioase ca el. Pe ce a pus mâna s-a ales praful. Chiar el a spus odată că merit respectat că am muncit. Zicea că hotelul fiului meu este în pierdere. Vă demonstreze cu acte că a avut grad de ocupare de 80%".

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net