Dragomir, dezvăluiri incredibile în cartea sa: Paszkany i-a oferit 20 de milioane de euro comision pentru drepturile TV

Ultima actualizare:

    Dragomir este “în corzi”
Dragomir este “în corzi”

Dumitru Dragomir a terminat cartea autobiografică despre care spunea că va produce un adevărat cutremur în lumea fotbalului și nu numai.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal va ține, cu siguranță, prima pagină a ziarelor după ce își va lansa cartea autobiografică, numită ”Meciurile vieții mele”.

Click! vă prezintă pasaje incredibile din volumul de peste 500 de pagini scrie de Dumitru Dragomir. Într-unul dintre capitole – cel în care povestește cum a fost înlăturat de la șefia Ligii – ”Corleone” scrie despre o întâlnire avută în 2013 cu patronul de șa CFRCluj, Arpad Paszkany.


    Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

Omul cu banii de la Cluj era interesat să preia fără licitație drepturile de televizare ale meciurilor din prima ligă și i-a făcut o porpunere incredibilă lui Dragomir. Iată, textual, cum povestește acesta că a decurs discuția cu Paszkany:” Doresc să preiau de la Ligă drepturile TV pentru care ofer 175 de milioane de euro, dar obligatoriu fără licitație. Pe lâmgă acești bani mai dau câte patru milioane pe an, adică în total 20 de milioane –comision. Banii îi virez într-un cont pe care mi-l dai, oriunde. Banii nu vin din țară, așa că nu-i niciun pericol.(...) Îți opresc o cotă din prima tranșă pentru campania electorală și din ultima, de peste cinci ani. Participi și dumneata cu câte un milion la campaniile electorale și vei avea numai avantaje”.

Discuția s-a oprit acolo, dar a fost reluată peste ceva timp, după ce Dragomir făcuse o vizită la Londra pentru a discuția cu o societate de brokeraj și drepturi tv un eventual contract. ”Trebuie să facem licitație publică televizată, altfel ne ducem cu toții la pușcărie, mai devreme sau mai târziu”, povestește Dragomir că le-a zis lui Paszkany și Mureșan, discuția având loc la casa de lâmgă Cluj a lui Iuliu Mureșan.

”Asta nu se va întâmpla, suntem prea tari să ne clintească cineva”, a fost răspunsul lui Paszkany.

După alte câteva schimburi de replici, în care au fost aduse în discuție numele lui Ponta și Rus, Dragomir a replicat :” Eu doresc să câștigi tu licitația, dar eu mi vreau nimic și asta din două motive: în primul rând mi-e frică, în al doilea rând sunt convins că mai devreme sua mai târziu tot se aude și nu vreau ca la 70 de ani să ajung la pucărie. (...) Fără licitație nu vând niciun drept tv”.


    Cartea autobiografică a lui Dumitru Dragomir
Cartea autobiografică a lui Dumitru Dragomir

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net