Dragomir a dezvăluit cine sunt «trădătorii»

Ultima actualizare:

"Nu m-au votat curvele astea, pe care eu le-am ajutat cel mai mult în decursul timpului. Unii care mi-au jurat pe copii, pe Biblie, şi au dat-o cotită. Aşa e în viaţă. Cea mai mare greşeală a fost încrederea în oameni", a spus Dragomir după ce a părăsit funcţia. Iar, seara, i-a dat în vileag la Realitatea TV.

 Ioan Niculae (patron FC Braşov) - „Pentru el îmi puneam o mână, aşa, să mi-o taie cineva. Cu ce-o fi fost ăsta şantajat, n-am să pot înţelege niciodată".

Adrian Porumboiu (patron FC Vaslui) - "A venit la mine fără să-l chem eu, suntem prieteni de o viaţă, a copilărit cu mine. I-am făcut mai mult bine în viaţă decât mi-a făcut el mie. Familia, nevestele sunt prietene. Mi-a zis: «Să n-ai vreodată vreo îndoială asupra mea. Suntem prieteni». Necerându-i să mă voteze. Pe mine m-a afectat asta, dar nu-i port ranchiună".

Ionuţ Ne­­­­goiţă, Constantin Anghe­­lache (con­­du­­cători Di­­namo) - "Am fost chemat de conducerea lui Dinamo, fără să le cer eu să se întâlnească cu mine. Mi-au promis, indiferent ce se întâmplă... Amândoi (n.r. - Negoiţă şi Anghelache). Îl trimitem noi pe băiatul nostru...Şi l-au trimis pe băiatul lor, care m-a chemat într-un loc, să-mi spună ce s-a întâmplat la întâlnirea la care au venit premierul şi cu domnul Dragnea... Fără să-i cer eu. Mi-am dat seama de când a venit altcineva la alegeri că e ceva".

Eugen Pârvulescu (pre­­şedinte Pandurii) - "Îi scuz, că era puşcăria pe ei şi cine ştie. I-au dat drumul şi cine ştie ce i-or fi spus (n.r. - preşedintelui C.A .Marin Condescu). Pârvulescu a venit la mine şi mi-a spus că mă votează, şi a făcut invers".

Reprezen­­tan­­ţii FC Bo­­toşani - "Preşedintele lor mi-a jurat credinţă, apoi a venit altcineva la vot şi a votat cu ei".

 Reprezentanţii Oţelul - "Administratorul lor judiciar mi-a zis că l-a sunat patronul Adamescu şi i-a zis să voteze cu mine, dar când a intrat în sală, a fost invers".

Oricum, Dragomir crede că trădătorii sunt mai mulţi, a înşirat câteva variante, dar care nu respectă numărătoarea voturilor: 11-7 în favoarea lui Iorgulescu. Totuşi, mesajul pentru toţi este acelaşi: "Astea sunt lucruri pe care le face un caracter mic de tot. Adică, spune-i, mă, omului în faţă!".Ieri, a trecut de dimineaţă pe la Ligă, aşa cum o făcea de 17 ani, a stat două ore şi a plecat fără să ofere vreo declaraţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net