Dragomir: "După Petrolul urmează Braşov şi Pandurii! Vor intra şi ele în malaxor!"

Ultima actualizare:

    Dumitru Dragomir contestă măsurile luate de actualul șef al LPF, Gino IorgulescuFoto: Mediafax
Dumitru Dragomir contestă măsurile luate de actualul șef al LPF, Gino IorgulescuFoto: Mediafax

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a anunţat că încă două cluburi vor avea soarta echipei ploieştene. Azi dimineaţă, toţi cei trei acţionari ai "lupilor" au fost ridicaţi de acasă de către ofiţerii DIICOT. Procurorii spun că aceştia au adus un prejudiciu de 15.400.000 de euro.

"Mai ştiu de două cluburi, care în curând vor intra în malaxor. Nu ştiu de la justiţie, ştiu de acolo, local. Craiova nu are mari probleme. La Braşov va fi deranj mare în curând. Se ajunge în situaţia asta pentru că patronii adevăraţi au fost puţini şi au rămas foarte puţini. Restul au intrat ca să se pricopsească şi ca să îşi facă nume. Majoritatea cluburilor trăiesc din banii de la televiziuni, iar unii patroni au luat şi din aceşti bani. O să vedeţi la Braşov când se sparge treaba asta. În curând şi la Târgu Jiu, dar şi la Braşov se va sparge un buboi mare", a spus Dragomir, la Dolce Sport.

Dragomir spune că trebuie să existe un cadru legal prin care cluburile să poată fi finanţate de către autorităţile locale. "Asta cred că va fi imperios necesar pe viitor să se facă, dacă nu, fotbalul se distruge, dispare. Să se facă un cadru legal prin care cluburile să fie finanţate din bani publici. Vreo şase cluburi sunt ţinute cu bani publici, dintre care vreo patru retrogradează", a adăugat Dragomir.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net