Dragomir: Ekeng a băut cafea cu efedrină! Doctorul: Dragomir e un imbecil

Ultima actualizare:

    Dumitru Dragomirfoto: Click!
Dumitru Dragomirfoto: Click!

Preşedintele celor de la Voluntari spune că jucătorul roş-albilor ce a decedat pe teren ar fi fost dopat, iar medicul “câinilor” îi răspunde dur.

Dinamovistul Patrick Ekeng a murit zilele trecute în timpul meciului cu Viitorul suferind un stop cardio-respirator. Dragomir spune că ar fi fost dopat şi de aceea africanul avea probleme cardiace. "Toate cluburile au defibrilatoare. Cel puţin cele din Liga I. Dinamo avea în cabinetul medical, trebuia să-l bage în cabinetul medical, să-l defibrileze la stadion sau aducea aparatul pe teren. Ce se aude pe afară, zice că a băut o cafea concentrată cu efedrină. Întrebaţi medicii ce efecte ar avea combinaţia asta", a declarat Dragomir, la Sport.ro.

"Domnul Dragomir spune mereu tot ce îi trece prin cap şi nu vreau să intru în polemici. Nu ştiu cine e domnul Dragomir să mă acuze, nu ştiu în ce calitate mă acuză. El poate spune orice, dar nu ştiu în ce calitate o face. Cine a auzit în oraş? Se fac analize, să dovedească domnul Dragomir că eu am dat aşa ceva. Asta e cea mai mare aberaţie, cum să dopezi un jucător care intră în minutul 50? Sau că noi avem controale antidoping mereu. Efedrina este o susbtanţă dopantă. Cum să dai aşa ceva? Nu există aşa ceva. Toate medicamentele care conţin efedrină sunt scoase. Sunt aberaţii.

Numai un om care este incult poate spune aşa ceva. Mă revoltă toate aceste lucruri, sunt oameni care ştiţi cum sunt de o viaţă şi aşa vor rămâne. Sunt numeroase cazuri de sportivi care au murit exact cum a murit Patrick Ekeng.

Nu înţeleg de ce nu se aşteaptă rezultatul complet anatomopatologic. Acolo se face şi dozările substanţelor toxice sau dopante. După ce se face acest examen, se poate spune orice. Până atunci, dacă spui aşa ceva, înseamnă că eşti un imbecil. Cine face declaraţii înainte de concluziile finale, este un imbecil.

Vrea să facă rău. Asta este. Şi personal nu-l cunosc pe domnul Dragomir, poate că am dat mâna cu el şi am călătorit împreună, dar nu-l cunosc personal", a declarat Bătineanu pentru News.ro.

A fost testat în aprilie

Preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD), Graziela Vâjâială, a declarat, pentru News.ro, că fotbalistul a fost testat antidoping în luna aprilie. "Da, noi l-am testat, nu atunci când a venit sau cu toată echipa, ci în luna aprilie, cu ocazia unui meci. S-a făcut testare prin sondaj şi au fost doi fotbalişti, unul fiind el. Rezultatele au fost negative. De-asta cred că, dacă rezultatele toxicologice vor releva substanţe interzise, ar fi foarte regretabil, pentru că în acest caz cineva ar trebui să răspundă. Sportivul a avut rezultate negative în luna aprilie, deci orice s-ar fi întâmplat doar după aceea putea fi posibil".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net