Dragomir a izbucnit în plâns după ce a scăpat de închisoare

Ultima actualizare:

    Fostul preşedinte al LPF a cedat nervos după ce Adrian Mititelu, fostul patron al Craiovei, a fost la un pas să-l distrugăFoto Click!
Fostul preşedinte al LPF a cedat nervos după ce Adrian Mititelu, fostul patron al Craiovei, a fost la un pas să-l distrugăFoto Click!

Curtea de Apel Bucureşti i-a achitat joi pe Mircea Sandu şi pe Dumitru Dragomir în procesul intentat de Adrian Mititelu pentru dezafilierea Universităţii Craiova.

Procurorii ceruseră până la 10 ani de închisoare pentru cei doi, dar niciunul nu va executa nici măcar o zi şi, de asemenea, dispar şi despăgubirile cerute de oltean, care se ridicau la 200 de milioane de euro. La aflarea veştii, fostul preşedinte al LPF a izbucnit în plâns, simţind că i-a trecut glonţul pe la ureche tocmai la bătrâneţe. ”Trăim într-o țară în care nu știi... Chiar dacă ești cinstit corect și respect legea, a doua zi poți să fii la pușcărie. Nu s-a întâmplat, pentru că lucrurile se schimbă, nu toți judecătorii sunt cu dublă comandă. S-au aplecat asupra dosarelor, au înțeles ce s-a întâmplat, au lăsat partea sentimentală deoparte, care era profundă. Nu noi am făcut Universitatea Craiova să dispară. Noi am respectat regulamentele FIFA, UEFA, FRF și LPF și sentința dată de Comitetul Executiv a fost întru totul aprobată de votul Adunării Generale. Nimeni nu a putut să spună că am încălcat vreo lege. Domnul Mititelu poate să facă orice în civil, dar, în momentul în care ne-a achitat în penal, a căzut tot, asta e procedura. Niciun contract al jucătorilor nu era înregistrat în contabilitate și asta a pus capac la toate. I-am dat răgaz o săptămână să se ducă la TAS. Dacă respecta procedurile, nu avea nimeni ce să îi facă. Cred că pierdea și la TAS, dar s-a încăpățânat să nu-și retragă plângerile”, a spus Dragomir.

Băsescu l-a anunţat că va fi acuzat

"Corleone" a declarat şi că a fost anunţat din timp că va avea probleme cu justiţia, tocmai din partea fostului preşedinte, Traian Băsescu. ”Semnalul a fost dat de judecătoarea de la prima instanță. A venit și ne-a spus că a fost chemată la DNA. Noi am rămas tâmpiți. Îi reproșa domnului Mititelu că abia a început procesul și o cheamă la DNA. În instanță, domnul Mititelu a jurat și a trebuit să spună corect. Când l-a întrebat: 'De ce nu ați participat la Adunarea Generală sau la Comitetul Executiv, ca să vă apărați?', a răspuns: 'Nu m-a lăsat procurorul. Mi-a spus că oricum îi termină pe Mircea Sandu și pe Dumitru Dragomir, n-am ce să mai caut să mă apăr'. Hopaaa! Înseamnă că totul a fost o făcătură. Totul, coroborat cu telefonul dat de președintele Băsescu mie, care mi-a spus să îmi iau avocat, că mă târăște și pe mine în proces, pe lângă Mircea Sandu”, a dezvăluit fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net