Dragomir s-a speriat de DNA şi fuge din viaţa publică. Şi-a închis site-ul oracoluldelabalcesti.ro şi renunţă la dezvăluiri zilnice

Ultima actualizare:

    Fotografia de întâmpinare de ps site-ul lui Mitică
Fotografia de întâmpinare de ps site-ul lui Mitică

Dumitru Dragomir nu mai are o funcţie oficială în fotbal, dar prin intermediul mass media a încercat să rămână totuşi influent şi important în fenomen. Ultimele necazuri păţite l-au făcut însă să se răzgândească.

"Corleone" a menţinut o conferinţă de presă săptămânală chiar dacă nu mai era preşedintele LPF, şi-a deschis un site prin care lovea zilnic cu câte o dezvăluire şi intenţiona chiar să-şi facă o emisiune de televiziune. Dragomir a ameninţat tot timpul că se va folosi de tot ce ştie din fenomen, iar asta pare să-i fi fost fatal. După ce a fost reţinut de DNA pentru 24 de ore şi a văzut din nou cum e să stai între patru pereţi, acesta s-a răzgândit. Şi-a închis site-ul, nu mai vorbeşte cu presa şi vrea să se retragă definitiv din viaţa publică. Anunţul a fost făcut chiar de Dragomir, ieri.

Iată comunicatul oficial!

Impactul asupra cititorilor, dar și în mass-media, al site-ului oracoluldelabalcesti.ro, în cele peste treizeci de zile care au trecut de la lansare, nu a fost unul de neglijat. Am luat, totuși, decizia de a suspenda activitatea site-ului, ca și întâlnirile săptămânale cu presa pe care le organizam în fiecare marți. Publicului, deloc restrâns, care urmărea intervențiile mele scrise sau televizate, îi mulțumesc și îi transmit că această suspendare a aparițiilor mele publice va acoperi o perioadă de timp încă nedeterminată. Mă voi decide, dacă voi continua sau nu, în urma analizei reacțiilor dumneavoastră. Celor veninoși, care mi-au vrut răul în ultimele zile, le doresc și eu aceeași soartă pe care mi-au dorit-o și ei mie. Celor care au avut încredere în cinstea mea, în corectitudine și în modul în care se face justiție în România, le urez să se bucure de viață lungă, de bucurie, ei și familiile lor!

Aștept comentariile voastre pe această adresă, pe care ați accesat-o de aproape o sută cinci zeci de mii de ori în luna în care ne-am putut întâlni și online! Mă voi decide dacă voi continua sau nu, în urma analizei reacțiilor dumneavoastră.

Cu simpatie,

Dumitru DRAGOMIR

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net