Dragomir: «Să vorbesc de jucătorii Stelei nu mă poate opri decât pământul!»

Ultima actualizare:

    Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că nimeni nu va putea să îl oprească să vorbească despre jucătorii Stelei, dându-i astfel replica managerului roş-albaştrilor, Mihai Stoica, care s-a arătat deranjat de dezvăluirile făcute de şeful Ligii după meciul naţionalei din Olanda.

"Eu în proporţie de 60 la sută ţin cont de părerea patronilor, restul sunt vorbe. Să vorbesc de jucătorii Stelei nu poate să mă oprească nimeni decât pământul. Nu m-a oprit nimeni în decursul vieţii, nici pe timpul comuniştilor şi nici acum. Eu spun ce gândesc. Nu acopăr minciunile şi spun adevărul 100 la sută. Eu nu bag murdăria sub covor ca alţii", a spus Dragomir.

"Nu-mi convine când Dumitru Dragomir vorbeşte despre jucătorii Stelei, pentru că Dumitru Dragomir nu a fost la Amsterdam, iar informaţiile erau la mâna a doua sau a treia. Nu a existat acolo o mare chermeză după meci, unde eroi au fost Chipciu, Tamaş şi Torje. Mă deranjează foarte tare când numele unui jucător apare în discuţiile astea. Nu mi se pare normal ca preşedintele LPF să aibă astfel discuţii, însă e Dumitru Dragomir şi nu putem face nimic împotriva acestor ieşiri cu care ne-a obişnuit. A fost dezinformat", anunţase Stoica.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net