Dramă în fotbal: dinamovistul Ekeng A MURIT pe teren!

Ultima actualizare:

    Ekeng a cazut din picioare in minutul 70 al meciului
Ekeng a cazut din picioare in minutul 70 al meciului

Momente de groază la meciul Dinamo - Viitorul Constanta (3-3). Dinamovistul Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon în minutul 70 și, după o oră și 10 minute, a fost declarat mort la Spitalul de Urgență Floreasca!

UPDATE, 23.42: La spitalul Floreasca s-au aprins primele lumânări.

UPDATE, 23.35: Conform DolceSport, medicii de la Spitalul Floreasca spun că fatale i-au fost lui Ekeng acele 7 minute în care a fost transportat de la stadion la spital cu o ambulanță de transport, nu de intervenție rapidă!

UPDATE, 23.33: Conform DolceSport, camerunezul Ekeng a murit la Spitalul Floreasca! A fost resuscitat 77 de minute fără folos. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

UPDATE, 23.25: Conform unor apropiați ai camerunezului, acesta știa că azi nu va fi introdus pe teren. A intrat totuși în minutul 63, în locul lui Bicfalvi.

UPDATE, 23.24: În fața spitalului sunt în acest moment aproape 300 de fani dinamoviști care așteaptă cu sufletul la gură informații.

UPDATE, 23.20: Cornel Dinu, la Dolce Sport: ”Nu a existat nici un fel de intervenție de resuscitare, nu a existat mască de oxigen. Nu a încercat nimeni să îl stabilizeze pe teren. A fost o lipsă de profesionalism”. Medicul Brădișteanu a spus că dacă jucătorul era în fibrilație, ar fi trebuit pus la defibrilator.

UPDATE, 23.18: Medicul Șerban Brădișteanu a spus, la DolceSport, că mai multe echipe de medici încearcă să îl resusciteze pe fotbalist.

UPDATE, ora 23.11: Cornel Dinu a spus, la DolceSport, ca acum 10 medici incearca sa-i salveze viata. Cornel Dinu acuza medicii de pe ambulanta ca nu i-au pus masca de oxigen imediat cand au intervenit, ci abia la spital.

UPDATE, ora 23.00: Au trecut 50 de minute de la căderea lui Ekeng. Surse din cadrul Spitalului Floreasca spun că starea lui este critică.

Dinamovistul Ekeng s-a prăbușit la mijlocul terenului fără să fie atins de nici un adversar. Momentul dramatic s-a petrecut în minutul 70! El intrase pe teren de 7 minute. În vârstă de 26 de ani, Ekeng este de origine cameruneză și a venit la Dinamo în ianuarie 2016.

În acest moment, i se fac manevre de resuscitare de aproape 40 de minute! El e la Spitalul Floreasca!

Fotbalistul a fost dus la spital în stare de inconștiență. Conform Dolce Sport, fotbalistul dinamovist este în stare de stop cardio-respirator, iar medicii de la Spitalul Floreasca fac tot ce depind de ei pentru a-i salva viața!

Pe gazonul stadionului Dinamo, fotbaliștii și conducătorii dinamoviștilor plâng. Ionel Dănciulescu este cel mai afectat, el fiind potolit cu greu de colegi. El s-a aflat pe teren și în acel meci în care Cătălin Hîldan a decedat.

Stire in curs de actualizare.

Medicii incearca sa il salveze pe Ekeng
Medicii incearca sa il salveze pe Ekeng

Ekeng este dus la spital
Ekeng este dus la spital

Ekeng este transportat pe targa la spital
Ekeng este transportat pe targa la spital

DInamovistul a fost urcat pe targa fara masca de oxigen
DInamovistul a fost urcat pe targa fara masca de oxigen
Dinamovistul Ionel Danciulescu a izbucnit in lacrimi pe stadion
Dinamovistul Ionel Danciulescu a izbucnit in lacrimi pe stadion
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net