Dramă pe Calderon. Atletico a trecut de PSV după 8-7 la penalty-uri

Ultima actualizare:

    Francezul Griezman a fost din nou unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, dar a marcat doar din penaltyFoto Click!
Francezul Griezman a fost din nou unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, dar a marcat doar din penaltyFoto Click!

Marţi seara s-au jucat alte două retururi din optimile Ligii Campionilor, Atletico primind la Madrid vizita olandezilor de la PSV Eindhoven, iar City găzduind la Mamchester disputa cu ucrainenii de la Dinamo Kiev.

Partida din Anglia a fost una fără istoric, Aguero şi compania calificându-se datorită acelui 3-1 din tur. A fost 0-0 pe Etihad Stadium, în meci evidenţiindu-se doar arbitrul român, Ovidiu Haţegan, care a fluierat atât de tare lângă Yaya Toure, încât l-a făcut pe acesta să-şi pună mâinile la urechi pentru a se adăposti de zelul centralului din Arad.

Pe Vicente Calderon a fost însă altă mâncare de peşte. Băieţii lui "Cholo" Simeone au jucat admirabil, dar PSV s-a apărat bine şi a contracarat de fiecare dată tăios. Culmea, golul n-a picat însă şi după 90 de minute tabela a arătat scorul din tur, 0-0. S-a trecut la prelungiri şi apoi la penalty-uri. Incredibil, până la scorul de 7-7, toată lumea a marcat şi se părea că se va merge aşa până în pânzele albe. După transformările lui Griezman, Gabi, Koke, Niguez, Torres, Jimenez şi Filipe Luis, pentru gazde, şi ale lui Van Ginkel, Guardado, Propper, Bruma, Moreno, Lestienne şi Arias, pentru olandezi, internaţionalul batav, Narsingh, a ratat şi a oferit spaniolilor şansa calificării, dacă Juanfran marca. A făcut-o şi Atletico e din nou în sferturile Ligii Campionilor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net