Drama în Spania! A murit în timpul meciului!

Ultima actualizare:

    Un suporter a murit în timpul meciului Barcelona-Valenciafoto:AP
Un suporter a murit în timpul meciului Barcelona-Valenciafoto:AP

Un suporter al echipei Valencia a decedat aseară în timpul meciului cu Barcelona, scor 1-1, din campionatul Spaniei.

Potrivit cotidianului Marca, suporterul ar fi fost victima unei crize cardiace, după ce Santi Mina a egalat pentru Valencia, cu patru minute înainte de finalul partidei. Suporterul avea 43 de ani şi a murit la spital, după ce a primit îngrijiri şi la stadionul Mestalla.

"Clubul Valencia regretă pierderea unui suporter la meciul de pe Mestalla şi se pune la dispoziţia familiei acestuia", se arată într-un comunicat al grupării spaniole.

Altfel, la meciul cu Valencia, antrenorul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, nu a făcut nicio schimbare, fiind pentru prima oară din 1999 când formaţia catalană încheie partida cu acelaşi 11 trimis în teren de la început, anunţă cotidianul Sport.

Barcelona îi avea pe banca de rezerve pe Ter Stegen, Bartra, Munir, Sandro, Adriano, Vermaelen şi Samper, însă antrenorul a decis să nu facă nicio schimbare.

Ultima oară când la  Barcelona nu s-a făcut nicio schimbare în timpul unui meci a fost în februarie 1999, la meciul cu Extremadura, scor 1-2, când antrenor era Louis Van Gaal, iar unul dintre fotbaliştii care a jucat pe tot parcursul partidei a fost actualul tehnician al catalanilor, Luis Enrique.

În campionatul Spaniei, ultima oară când un antrenor a decis să facă nicio schimbare datează din sezonul 2010-2011, când antrenorul echipei Mallorca, Michael Laudrup, nu a înlocuit niciun jucător în partida cu Real Madrid.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net