Duel între "durii" campionatului: Astra - ASA Târgu Mureş

Ultima actualizare:

    Ţucudean va reveni în atacul celor de la  ASA Târgu Mureş
Ţucudean va reveni în atacul celor de la ASA Târgu Mureş

Tehnicianul Astrei, Marius Şumudică, e un abonat al Comisiei de Disciplină din cauza gesturilor jignitoare adresate rivalilor. Acum, va întâlni o formaţie oaspete alcătuită din jucători ce par veniţi din luptele de K1.

Giurgiuvenii vor evolua  acasă, deci Şumudică nu va mai avea probleme cu spectatorii. Până acum s-a „remarcat” în faţa steliştilor, cărora le-a făcut numeroase semne obscene, deşi ar fi trebuit să se abţină oricăror şicane venite din tribune, fiind monitorizat în scandalul pariurilor. Dacă nu se va mai război cu fanii, vineri seară contra celor de la ASA, îşi va putea reorienta „tirul”. Va izbucni probabil la adresa arbitrilor, având în trecut destule ieşiri nervoase la adresa lor, sau se va îndrepta direct spre banca adversă. 

Mureşenii, care sunt echipaţi în roşu şi albastru, culori pe care „Şumi” le detestă fiindcă îi aduc aminte de cei din Ghencea, practică un joc dur. Dovada e numărul de suspendări. Ultimele două partide le-au terminat în inferioritate numerică, cu Pandurii, Marius Constantin, Voiculeţ, Costa şi Ţucudean au intrat mai devreme la cabine în meciul cu Pandurii. Gorobsov a primit „roşu” după o intrare cu piciorul sus, una desprinsă parcă din filmele cu karate, asupra dinamovistului Ekeng, etapa trecută.

Dintre toţi, Ţucudean va fi diseară pe teren, ispăşindu-şi deja pedeapsa. Pe banca mureşenilor va fi şi Mutu, un tip iute la mânie, aşa că Şumudică trebuie să aibă grijă, fiindcă de data aceasta are „concurenţă”.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net