Dumitru Dragomir: «12 echipe sunt împotriva lui Crăciunescu»

Ultima actualizare:

    Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Mandatul lui Ion Crăciunescu la şefia arbitrilor se apropie cu paşi repezi de final. La Adunarea Generală a LPF de ieri, Mitică Dragomir le-a cerut cluburilor care nu-l mai vor pe Crăciunescu se facă o cerere în acest sens.

"Am hârtii de la 12 cluburi din Liga I care vor schimbarea lui. Mâine (n.r. - astăzi) le voi trimite la Federaţie, care e obligată se le ia în calcul.

La următoarea şedinţă a Comitetului Executiv a FRF, care e săptămâna viitoare, se va lua în discuţie înlocuirea lui Crăciunescu", a afirmat Dumitru Dragomir pentru "Click!".

Deşi s-a spus iniţial că Dinamo s-a retras de pe această listă, a contestatarilor lui Crăciunescu, Mitică a infirmat. "Sunt toate cluburile mari, în afara lui CFR Cluj".

Demersul preşedintelui LPF are mari şanse de reuşită, în condiţiile în care nici Mircea Sandu nu-l agreează pe Ion Crăciunescu.

Alexandru Deaconu şi Vasile Avram sunt pe lista posibililor înlocuitori.

Un alt subiect aflat ieri pe agenda LPF, înfiinţarea Cupei Ligii, nu a trecut la vot. Câştigătoarea acestei competiţii ar fi urmat să joace în Liga Europa.

„A fost respinsă această propunere cu nouă voturi împotrivă, urmând ca până la iarnă lumea să se mai gândească şi noi să avem şi un concept logistic al acestei competiţii", a afirmat Vali Alexandru, secretarul LPF.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net