Dumitru Dragomir spune că a avut coronavirus: „Nu aveam aer, mă sufocam. A fost îngrozitor”

Ultima actualizare:

    Dumitru Dragomir nu a fost testat împotriva Covid-19
Dumitru Dragomir nu a fost testat împotriva Covid-19

Dumitru Dragomir a declarat într-o intervenție la un post de televiziune că a avut coronavirus și l-ar fi luat din Italia, anul trecut. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că i-ar fi infectat și pe membrii familie sale. „A fost îngrozitor” a mai spus el.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit la postul de televiziune TV Telekom Sport că a fost infectat cu coronavirus în anul 2019. Omul de afaceri este sigur că a luat virusul din Italia și, ulterior, intrând în contact cu familia sa, și-a îmbolnăvit și rudele. „L-am avut anul trecut. Foarte rău am fost. Nu m-am testat, dar am avut simptomele astea și am fost internat în spital. Două săptămâni groaznice. Nu aveam aer, mă sufocam, foarte nasol. Nevasta mea a făcut o formă ușoară. Dar toți au fost contaminați. Și nepoții, și copiii”, a declarat Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir: „Mă dezinfectez pe mâini din oră în oră”

Deși a simțit pe propria piele ce înseamnă să fii infectat cu Covid, așa cum declară, Dumitru Dragomir nu se teme că s-ar putea să se îmbolnăvească din nou. Motiv pentru care el iese zilnic din casă. Recunoaște, însă, că-și ia măsuri de protecție. „Îmi iau măsuri. Mă dezinfectez pe mâini din oră în oră, telefonul la fel, masca nu o dau jos absolut deloc, vin pe jos de acasă, prin marginea parcului. Aș putea să stau în casă, dar sunt încă tânăr, în putere și vreau să fac de așa natură încât nepoții mei să muncească mai puțin”, a mai dezvăluit Dragomir.

Pentru că nu a fost testat împotriva Covid-19, nu se știe exact dacă a fost vorba despre temutul coronavirus sau o banală gripă. Deși afirmă că a fost infectat cu coronavirus, Dumitru Dragomir nu are și o confirmare din partea medicilor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net