Dumitru Dragomir: "Toată lumea trebuie să plece!"

Ultima actualizare:

    Bogdan Stancu  a marcat ambele  goluri ale României  de la acest European
Bogdan Stancu a marcat ambele goluri ale României de la acest European

Rezultatul de duminică seara şi maniera în care l-am obţinut au deranjat până şi pe cel mai neştiutor microbist din România. Cum se întâmplă la noi după dezastre, vrem capete tăiate, iar unii profită să-şi plătească poliţe mai vechi.

A fost cazul fostului preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, care a dat vina pe toată lumea. „Când pui maimuţele să te bărbierească cu briciul, atunci se întâmplă o nenorocire. E deranj mare în fotbalul ăsta. Prima greşeală a lui Iordănescu a fost când a revenit la naţională. 60% e vina lui, 40% e a lui Burleanu. Niciodată nu am fost umiliţi ca acum”, a spus „Corleone”. Imediat a venit în susţinerea lui şi Florin Prunea, preşedinte la CSMS Iaşi, care vrea demisii la vârful Federaţiei. „FRF tolerează falimente, insolvenţe, participante în cupele europene care n-au ce căuta acolo, oameni care îşi dau prime de zeci de mii de euro. E o conducere incompetentă, falimentară, care nu are nimic în comun cu sportul”, a afirmat fostul internaţional. Şi antrenorii au intrat în acest joc şi nu s-au sfiit să arate cu degetul. ”Eu nu am avut niciun fel de speranţe de la acest Euro. De la început am ştiut care ne e valoarea. Se vorbeşte de demisii. De ce trebuie să-l schimbăm doar pe Iordănescu? Este un proiect, nu? Să plece toată conducerea fotbalului românesc!”, a spus şi Sorin Cîrţu.

Şumudică: «Suntem nişte laşi!»

Foarte acid a fost şi Marius Şumudică, tehnicianul Astrei Giurgiu, care crede că ce s-a întâmplat la acest Euro nu e decât o consecinţă a unui mod de lucru greşit tolerat de FRF. „Dezastru este un cuvânt blând. Suntem oameni laşi şi fără coloană vertebrală. Nu spunem tot ce se întâmplă în fotbalul românesc. E tragic. Mi-e şi scârbă să dezvolt culisele acestui fenomen. Trăim într-o ipocrizie şi o minciună. Toţi cei care au greşit ar trebui să-şi prezinte demisiile”, a spus Şumudică.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net