E făcătura diavolului? Alibec are 666 de minute fără gol!

Ultima actualizare:

    Denis Alibec
Denis Alibec

Calvarul atacantului de la FCSB continuă, perioada sa de ineficacitate atingând o bornă malefică. După FCSB – Juventus (4-0), Denis Alibec a bifat al 12-lea meci din acest sezon al Ligii I în care n-a marcat, partide în care s-a aflat pe teren exact 666 de minute.

Nici cea mai slabă apărare din campionat n-a reuşit să-i ofere lui Alibec bucuria golului. FCSB a punctat de patru ori în poarta lui Juventus, dar pe tabelă n-a apărut numele lui Denis, în ciuda faptului că vârful de 26 de ani a fost titularizat de Nicolae Dică. Schimbat la pauză, atunci când scorul era egal (0-0), Denis Alibec a privit de pe margine la reuşitele colegilor săi. În acest timp, statistica primelor 19 etape din sezonul regular e una devastatoare pentru internaţionalul de la FCSB. Astfel, din cele 19 meciuri, Alibec a evoluat doar în 12 (8 ca titular şi 4 ca rezervă), strângând pe teren 666 de minute. Vorbim despre binecunoscuta „cifră a diavolului” care ar putea oferi o explicaţie mai puţin convenţională pentru seceta prelungită care a pus stăpânire pe Alibec. Astfel, sunt şanse mari ca depăşirea acestui hop să însemne şi „eliberarea” fotbalistului, în meciurile care urmează în Liga I, cu Botoşani şi Viitorul din ultimele două etape ale anului.

Ar vrea să plece în iarnă

Dacă nici acum nu se va trezi, pe final de 2017, Denis Alibec ia în calcul inclusiv o despărţire de FCSB, echipă la care n-a făcut faţă presiunii imense la care a fost supus. „Se gândeşte la un transfer, aşteaptă sfârşitul de an să vadă încotro o ia”, a dezvăluit unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Alibec, coechipierul Constantin Budescu.

12 meciuri, 0 goluri pentru Alibec

Meci  Minute jucate

FCSB – Voluntari 2-1   44

Timişoara – FCSB 0-1   59

Chiajna – FCSB 1-2      29

FCSB – Iaşi 1-1   90

FCSB – Botoşani 2-0    46

Viitorul – FCSB 1-0      90

CFR Cluj – FCSB 1-1    84

FCSB – Dinamo 1-0      46

Voluntari – FCSB          0-0    83

Craiova – FCSB 2-5      37

FCSB – Chiajna 2-1      12

FCSB – Juventus 4-0     46

TOTAL      666

Atât patronul FCSB cât şi antrenorul roş-albaştrilor au lăsat de înţeles că echipa nu trebuie să fie afectată de criza personală a lui Alibec. „Să nu mai facem un caz naţional, e un simplu jucător, la fel ca ceilalţi”, a precizat Dică la finalul meciului cu Juventus. „N-ai ce facem nu poţi să stai după un jucător. Nu-l recunosc, se loveşte mingea de el”, a completat Gigi Becali.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net