E finala lui Dinamo! "Câinii" au scos-o pe Steaua din Cupa României

Ultima actualizare:

    Croatul Puljic a fost decisiv în confruntarea cu echipa lui MaricaFoto; David Muntean
Croatul Puljic a fost decisiv în confruntarea cu echipa lui MaricaFoto; David Muntean

Returul semifinalei de Cupă dintre Steaua şi Dinamo a fost un spectacol demn de un derby (2-2), echipa lui Mircea Rednic calificându-se în ultimul act datorită golurilor mai multe marcate în deplasare.

Ieşite din lupta pentru titlu, Steaua şi Dinamo s-au agăţat de meciul de ieri din semifinalele Cupei României pentru a-şi salva sezonul. Comparativ cu egalul fără sare din tur (0-0), returul de aseară a avut toate ingredientele unui meci mare. Ca de obicei, atmosfera derby-ului de pe Arena Naţională a fost întreţinută în special de fanii dinamovişti. În teren, primii care au strălucit au fost însă steliştii. După un sfert de oră, Nicuşor Stanciu a găsit o pasă genială spre Gabi Enache, iar fundaşul dreapta al Stelei a deschis scorul cu un şut la colţul scurt. Tensiunea partidei a atins apogeul pe finalul primei reprize, când Bourceanu a văzut „roşu”, iar Reghecampf a fost trimis în tribune pentru proteste.

La reluare, cu un om în plus, Dinamo a egalat cu o execuţie senzaţională, camerunezul Ekeng expediind o torpilă de la 30 de metri. La 1-1, „câinii” s-au văzut calificaţi prea repede şi au fost pedepsiţi la următorul atac al Stelei, încheiat cu golul lui Chipciu după o acţiune inspirată marca Adi Popa. În cele din urmă, balanţa calificării s-a înclinat spre Dinamo graţie reuşitei croatului Puljic din minutul 75. A doua finalistă a Cupei se va stabili astăzi (ora 20.30, DigiSport), după confruntarea dintre CFR Cluj şi ASA Târgu Mureş. În tur, cele două formaţii au remizat, 0-0. Ultimul act al Cupei României e programat la 10 mai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net