E haos la Kayseri după ce românii au dus echipa la 4 puncte de locul 1

Ultima actualizare:

    Tehnicianul a văzut meciul din Liga a IV-a în cantonamentul lui Kayseri, iar jucătorii de acolo s-au îndrăgostit de giuleşteniFoto Click!
Tehnicianul a văzut meciul din Liga a IV-a în cantonamentul lui Kayseri, iar jucătorii de acolo s-au îndrăgostit de giuleşteniFoto Click!

Nici în cele mai plăcute vise ale lor nu credeau başcanii lui Kayserispor că echipa va ajunge din candiată la retrogradare una care se bate la titlu, mai ales pe mâna lui Şumudică, Săpunaru, Boldrin, Thiago Lopes sau Lung junior. Ei bine, asta s-a întâmplat şi minunea continuă!

Pauza competiţională n-a tăiat rezultatele micuţei echipe din sudul Turciei, fapt care demonsterază că nu e vorba de conjunctură şi elan, ci pur şi simplu de valoare. Kayseri a câştigat azi un meci deosebit de greu la Ankara, în faţa unei echipe disperate, Genclerbirligi, şi a ajuns la 22 de puncte, patru mai puţine decât Instanbul BB şi Galatasaray, echipele care conduc campionatul la egalitate de puncte, 26. În etapa a 12-a erou a fost fostul stelist, Fernando Boldrin, care a marcat golul victoriei în minutul 58. Săpunaru n-a fost titular, dar a intrat la pauză în locul fostului CFR-ist, Thiago Lopes, în timp ce Silviu Lung Junior nu a jucat deloc din cauza unei accidentări. La final, nebunia s-a dezlănţuit la peluza unde s-au aşezat cei 5.000 de suporteri veniţi de la Kayseri, iar oraşul e pregătit să le facă o primire triumfală la întoarcerea din capitală. Pentru club ar fi un miracol să încheie sezonul pe locurile de cupe europene în condiţiile în care cea mai bună clasare a sa din istorie a fost un loc 5, în sezonul 2012-2013.

Pentru Kayseri urmează luni, 27 noiembrie, un şoc care va demonstra dacă echipa chiar e în stare să se ia la trântă cu granzii pentru titlu, în Anatolia urmând să vină Istanbul BB, echipa lui Adebayor, care tocmai i-a administrat un 5-1 liderului Galatasaray, pe care a egalat-o la puncte.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net