E oficial! Laurenţiu Reghecampf, demis de la Al Hilal

Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Laurenţiu Reghecampf a fost demis de la echipa Al Hilal, duminică seară, a anunţat gruparea saudită pe site-ul oficial.

"Al Hilal a decis să pună capăt contractului lui Laurenţiu Reghecampf şi îi mulţumeşte pentru eforturile depuse în acest sezon. Până la numirea unui nou staf, echipa va fi condusă de Ciprian Panait", a anunţat Al Hilal, potrivit mediafax.ro.

Laurenţiu Reghecampf a câştigat sezonul 2013-2014 cu Steaua, iar din vara anului 2014 este antrenor la Al Hilal. În vârstă de 39 de ani, a mai antrenat formaţiile: Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, FC Snagov şi Concordia Chiajna. Reghecampf a pierdut vineri finala Cupei Prinţului Arabiei Saudite.

Şi-a trimis bagajele acasă

Demiterea lui Reghecampf era ca şi sigură, aşa că tehnicianul s-a pregătit de ceva timp să revină în ţară. Românul şi-a trimis deja în ţară o mare parte dintre lucrurile personale. Conform unui ziar din Arabia a scris că fostul stelist a trimis acasă inclusiv maşina Bentley primită cadou de la şeici. 

Cosmin Olăroiu i-ar putea lua locul


    Cosmin OlăroiuFoto: Francois Nel/Getty Images
Cosmin OlăroiuFoto: Francois Nel/Getty Images

Presa saudită a avansat numele lui Cosmin Olăroiu ca posibilă variantă pentru banca lui Al-Hilal. Oli se află şi el într-o situaţie delicată la echipa Al-Ahli din Emirate, spulberată vineri pe teren propriu (0-4 cu Al-Wasl). Astfel, nu e exclus ca Olăroiu să-i ia locul lui Reghecamp, cu atât mai mult cu cât e apreciat la Al-Hilal, formaţie pe care a mai antrenat-o cu succes în perioada 2007-2009.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net