Portarul lituanian care a făcut minuni în poarta Stelei a fost exclus din lot la cererea patronului, chiar înainte de meciul cu Rapid.


Deşi a ţinut tot pentru el sperând într-o rezolvare fericită a cazului său, Arlauskis a răbufnit văzând că Becali e de neînduplecat şi nu vrea să-l mai lase să joace până la vară.  "Gigi nu mai vrea să mai prind echipa dacă nu-mi prelungesc contractul. Eu sînt profesionist şi n-am decît să respect ce a zis. Pot să mă antrenez şi mă bucur că pot să o fac cu echipa. Pe urmă o să vedem. Vineri erau nişte zvonuri, sîmbătă după-amiază mi-a zis că sînt în lot pentru meciul cu Rapid şi am plecat din cantonament.
Nu a fost nici o negociere între mine şi Steaua pentru că nu negociez eu, doar impresarul meu o face. Au fost discuţii anul trecut, dar a rămas că vorbim la începutul anului şi nu s-a mai întîmplat. Prin telefon nu sînt negocieri. L-am rugat pe Argăseală să mă lase în pace pentru că îi dau cuvîntul meu că nu semnez cu altă echipă pînă în vară. I-am spus să mă lase să cîştigăm campionatul şi poate o să prelungim contractul. Eu aş vrea să joc în Champions League.
Nu mi se pare corect ce se întîmplă! În fotbal trebuie să decidă antrenorul. Dacă un jucător merită să joace şi demonstrează la antrenamente că poate, nu înţeleg de ce să-l scoţi. Nu a fost o decizie din punct de vedere sportiv. Este o decizie ciudată. Dacă Steaua continuă aşa nu există nic io şansă să mai rămîn aici. Vreau să joc, vreau să dau tot! Nu văd cum pot juca dacă se poartă aşa. Acum trebuie să-mi caut echipă, să văd unde joc. Ce viitor să mai am acum la Steaua?", a declarat Arlauskis pentru DolceSport.

 
 
Loading...