E război între Becali şi Rădoi: "Nu ştie să motiveze echipa!" "Poate plec înainte de Rosenborg!"

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Steaua are patru meciuri la rând fără victorie şi n-a câştigat încă pe teren propriu în noul sezon. Acest lucru a făcut ca Gigi Becali să-şi piardă răbdarea şi încrederea în Mirel Rădoi, iar efectul s-a văzut imediat.

La finalul meciului cu ASA Târgu Mureş, încheiat 1-1, patronul a criticat pe toată lumea, pornind de la jucătorii Gregory Tade şi Valentin Cojocaru, până la antrenorul său care îi este şi fin. "Normal că Rădoi este vinovat. Vina e doar a lui pentru că echipa a avut 1-0, a avut meciul în mînă și în repriza a doua au ieșit pe teren cu atitudinea aia. Îi cocoloșește prea mult! I-am și zis: «Vrei să vin eu la ei?» și mi-a zis că nu e nevoie", a spus Gigi Becali. Rădoi n-a stat prea mult pe gânduri, şi-a recunoscut vina şi spune că dacă asta e problema, el nu ţine cu mâinile de scaun şi pleacă oricând. "A spus Gigi ca nu stiu sa motivez jucatorii? Pai, primele meciuri am stiut sa ii motivez, nu? Daca discutam la televizor lucrurile astea... Eu i-am zis sa nu facem in public critici, ci intre patru ochi. O sa facem o analiza si vom vedea. Despre Tucudean, vom vedea maine, acum nu vreau sa fac multe declaratii, nu am o situatie psihica buna. Poate spun ceva ce voi regreta zilele viitoare. E clar ca daca nu ai rezultate timpul te preseaza. Simt frustrare... Eu nu aș accepta ca echipa Steaua să nu aibă rezultate. Eu nu țin de scaun. Nu am venit pentru bani. Cine stă la cârma acestei echipe trebuie să aibă rezultate. Poate astea sunt limitele mele acum, în momentul ăsta.  Cine a spus ca imi dau demisia dupa meciul din Europa? Pot sa o fac si inainte", a afirmat Radoi.

Mai târziu, Becali a revenit şi şi-a înmuiat tonul, doar că nimeni nu-l mai crede: "Vreau să fiu înțeles bine. Nu pot minți, spun ce gîndesc. Consider în continuare că el e vinovat pentru că nu știe să-și motiveze jucătorii, dar mai știu că Mirel nu va pleca. El nu este laș! Cea mai mare realizare în fotbal e că l-am adus pe el antrenor la Steaua. Va fi cel mai mare antrenor al României. El le dă multă informație la pauză, d-asta greșește. N-ați văzut și cu Partizan? Informează-i la antrenamente, la pauză doar motivează-i! Cînd va remedia asta, va face treabă la Steaua".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net